Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno učenje > O Programu za cjeloživotno učenje > Leonardo da Vinci > Aktivnosti > Mobilnost > Mobility Tool
 

Mobility Tool je alat web platforme za suradnju, upravljanje i izvještavanje o projektima mobilnosti u okviru Programa za cjeloživotno učenje (Lifelong Learning Programme) Europske komisije. Osmislila ga je Europska komisija, uglavnom kako bi ga koristili korisnici projekata mobilnosti s ciljem transparentnijeg izvještavanja korisnika mobilnosti te jednostavnije i bolje usporedbe rezultata i koristi svih korisnika na europskoj razini od strane Europske komisije.

Korisnici Mobility Tool-a moći će pružiti sve informacije o projektima kojima upravljaju. Moći će utvrditi sudionike i mobilnosti, ispunjavati i ažurirati informacije o proračunu, izrađivati izvješća sudionika kao i vlastita izvješća (završno izvješće) koja se podnose nacionalnoj agenciji.

Mobility Tool je obavezan za korištenje za sve korisnike projekta mobilnosti kojima su financijska sredstva dodijeljena na Natječaju 2011. godine pa nadalje.

 

Korisni linkovi i dokumenti:

 
 
Aktivnosti Rokovi
Mobilnost 01.02.2013.
Leonardo da Vinci potvrda za mobilnost 01.02.2013.
Partnerstva 21.02.2013.
Prijenos inovacija 31.01.2013.
Pripremni posjeti 11.01.2013.
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu