Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno učenje > O Programu za cjeloživotno učenje > eTwinning > eTwinning mogućnosti > Mrežna edukacija
 
Mrežne edukacije - on-line tečajevi 

Mrežna edukacija (Learning Events) se odvija putem kratkih intenzivnih online tečajeva o mnoštvu tema. Održavaju ih europski stručnjaci, a na njima nastavnici iz cijele Europe aktivno rade i raspravljaju.

Ako želite usavršiti osobni razvoj i upoznati nove ljude, onda je mrežna edukacija baš za Vas!


Mrežna edukacija je zamišljena kao kratak intenzivan tečaj koji Vam nudi uvod u temu, potiče Vaše ideje, pomaže Vam razviti vještine i ne zahtijeva Vaše dugoročno sudjelovanje. Osmišljena je tako da predstavlja ugodno nastavno iskustvo.

Svaka edukacija traje 4-5 dana tijekom kojih se aktivno radi i raspravlja. Zatim slijedi 4-5 dana samostalnog rada. Materijali su dostupni na internetskim stranicama i možete im pristupiti kad god Vam odgovara.


Kako sudjelovati?

Svi registrirani nastavnici eTwinninga mogu se prijaviti oko tjedan dana prije početka određene edukacije. Poveznica se nalazi na Vašem eTwinning Desktopu te se preko nje registrirajte za online tečaj. Ako se još niste registrirali, učinite to sada, a zatim slijedite poveznicu na svojemu Desktopu.

Pratite zadane rokove i izvršite svoju prijavu. Za svaku je državu rezerviran određeni broj mjesta, stoga ne oklijevajte, budite ambasador svoje zemlje u ovoj jedinstvenoj vrsti online usavršavanja! Za sudjelovanje u mrežnim edukacijama Središnja služba za podršku izdaje Vam certifikat.

Raspored skorašnjih mrežnih edukacija pogledajte ovdje.

 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu