Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno uèenje > O Programu za cjeloživotno uèenje > eTwinning > eTwinning moguænosti > Mrežna edukacija
 
Mrežne edukacije - on-line teèajevi 

Mrežna edukacija (Learning Events) se odvija putem kratkih intenzivnih online teèajeva o mnoštvu tema. Održavaju ih europski struènjaci, a na njima nastavnici iz cijele Europe aktivno rade i raspravljaju.

Ako želite usavršiti osobni razvoj i upoznati nove ljude, onda je mrežna edukacija baš za Vas!


Mrežna edukacija je zamišljena kao kratak intenzivan teèaj koji Vam nudi uvod u temu, potièe Vaše ideje, pomaže Vam razviti vještine i ne zahtijeva Vaše dugoroèno sudjelovanje. Osmišljena je tako da predstavlja ugodno nastavno iskustvo.

Svaka edukacija traje 4-5 dana tijekom kojih se aktivno radi i raspravlja. Zatim slijedi 4-5 dana samostalnog rada. Materijali su dostupni na internetskim stranicama i možete im pristupiti kad god Vam odgovara.


Kako sudjelovati?

Svi registrirani nastavnici eTwinninga mogu se prijaviti oko tjedan dana prije poèetka odreðene edukacije. Poveznica se nalazi na Vašem eTwinning Desktopu te se preko nje registrirajte za online teèaj. Ako se još niste registrirali, uèinite to sada, a zatim slijedite poveznicu na svojemu Desktopu.

Pratite zadane rokove i izvršite svoju prijavu. Za svaku je državu rezerviran odreðeni broj mjesta, stoga ne oklijevajte, budite ambasador svoje zemlje u ovoj jedinstvenoj vrsti online usavršavanja! Za sudjelovanje u mrežnim edukacijama Središnja služba za podršku izdaje Vam certifikat.

Raspored skorašnjih mrežnih edukacija pogledajte ovdje.

 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu