Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno učenje > O Programu za cjeloživotno učenje > Leonardo da Vinci > Primjeri dobre prakse
 
Primjeri dobre prakse 

Primjeri dobre prakse korisnika iz Republike Hrvatske

Baze podataka Leonardo da Vinci projekata

  • ADAM
    ADAM (Advanced Data Archive and Management System) je baza podataka kreirana kako bi diseminirala projekte provedene u sklopu Leonardo da Vinci potprograma. U ADAMu se mogu pronaći generalne informacije, proizvodi i rezultati proizašli iz Leonardo da Vinci projekata (projekti mobilnosti, prijenosa invovacija (TOI) i ostalih centraliziranih aktivnosti: multilateralni projekti razvoja inovacija (DOI), popratne mjere, multilateralne mreže, itd.) od korisnika diljem Europe.

    Bazu podataka ADAM možete pronaći na www.adam-europe.eu.

    Korisni dokumenti za ADAM:
    Priručnik za ADAM - hr, eng
    Upute "Kako najbolje iskoristiti ADAM za svoj projekt?" - hr; eng 

 
 

  • EST
    EST (European Shared Treasure) je baza podataka kreirana kako bi diseminirala projekte partnerstva provedene u sklopu Comenius, Leonardo da Vinci i Grundtvig potprograma. U ESTu se mogu pronaći opće informacije, proizvodi i rezultati proizašli iz projekata partnerstava od korisnika diljem Europe.

    Bazu podataka EST možete pronaći na http://www.europeansharedtreasure.eu/.

  • Što ja kao Korisnik moram napraviti?
    Kao Korisnik Leonardo da Vinci projekta Partnerstva, a u skladu s Vašim Ugovorom (Čl.8), Vaša je obveza unijeti rezultate Vašeg partnerstva u bazu podataka EST (European Shared Treasure). Svi korisnici (partneri i projekt koordinator) obvezni su unijeti rezultate partnerstva svaki za sebe zasebno. Rezultati partnerstva su većinom zajednički svim partnerima, ali svakako unesite i rezultate koje je napravila Vaša ustanova.
     
  • Kako pristupiti bazi podataka EST?
    Svakom Korisniku ćemo poslati putem e-maila jedinstveno korisničko ime i lozinku s kojom ćete moći pristupiti bazi podataka EST http://mobilnost.hr.c-a.com.hr/est/login.php. Sve upute za korištenje baze podataka EST možete pronaći u Priručniku za korištenje EST-a (NOVO: 28.5.2013).



Više o primjerima dobre prakse

 
 
Aktivnosti Rokovi
Mobilnost 01.02.2013.
Leonardo da Vinci potvrda za mobilnost 01.02.2013.
Partnerstva 21.02.2013.
Prijenos inovacija 31.01.2013.
Pripremni posjeti 11.01.2013.
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu