Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Mladi na djelu > Arhiva > Informacije za prijavitelje
 
Natječaj za program Mladi na djelu - 2013. 

PRIJAVE NA OVAJ PROGRAM VIŠE NISU MOGUĆE!

Program Mladi na djelu završio je 31. prosinca 2013. godine te nove prijave na taj program nisu moguće. Projekti odobreni na zadnjim natječajima trajat će do 2015. godine pod uvjetima natječaja na kojem su odobreni. 
Od 2014. godine nove se prijave primaju preko novog programa Erasmus+, koji se počeo provoditi 1. siječnja 2014. godine i trajat će do 31. prosinca 2020. godine. Više informacija o novom programu možete pronaći na sljedećoj poveznici: Erasmus+

Službenom objavom engleske verzije programskog vodiča i prijavnih obrazaca za program Mladi na djelu za 2013. godinu od strane Europske komisije 21. prosinca 2012. godine, objavljen je natječaj za program Mladi na djelu za 2013. godinu u svim Programskim zemljama.

Republika Hrvatska je 2011. godine službeno postala programska zemlja za program Mladi na djelu te su joj se otvorile sve mogućnosti Programa, a za prijavitelje iz Hrvatske vrijede sva pravila i kriteriji navedeni u programskom vodiču.

Natječaj za program Mladi na djelu uključuje:

           ! Dodatak programskom vodiču objavljen 01.08.2013. HR EN

NAPOMENA: U slučaju razlika između originalnih dokumenata na engleskom jeziku i hrvatskih prijevoda, prednost će imati engleske verzije dokumenata.

Prijavitelji iz Hrvatske mogu prijavljivati projekte Agenciji za mobilnost i programe EU unutar sljedećih Akcija i podakcija:

U 2013. godini će biti otvorena 3 roka za prijave, zavisno od datuma početka projekta:

Rok prijave Za projekte koji počinju između: Oznaka
1. veljače  1. svibnja i 31. listopada R1
1. svibnja  1. kolovoza i 31. siječnja R2
1. listopada  1. siječnja i 30. lipnja R3

 

Prijave se podnose putem e-obrazaca (osim u Akciji 2). Dva primjerka sve dokumentacije s pripadajućim potpisima, pečatima i privitcima potrebno je poslati do roka poštom ili dostaviti osobno na:

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE
Frankopanska 26
HR - 10 000 Zagreb
Za natječaj (oznaka roka, npr. R1) - Mladi na djelu - Prijedlog projekta

Elektronsku verziju obrasca potrebno je poslati na adresu yia@mobilnost.hr

* primjerak podnešen elektronski ne mora biti potpisan te kao takav nema pravnu vrijednost

Prijava mora sadržavati svu dokumentaciju koja je navedena u programskom vodiču, prijavnim obrascima i u nacionalnim smjernicima. Prijavitelji svoje projektne prijedloge moraju podnijeti na propisanim obrascima te dostaviti Agenciji sukladno gore navedenim rokovima.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na yia@mobilnost.hr ili telefonom na: 01/5005-635.

 

 

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu