Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Mladi na djelu > Arhiva > Informacije za prijavitelje > Kako prijaviti projekt?
 
Programski vodič  

Programski vodič je namijenjen svima koji žele sudjelovati u programu Mladi na djelu. Sadrži informacije o prioritetima, Akcijama i glavnim odlikama Programa, kao i kriterije i uvjete sudjelovanja.

Možete ga preuzeti ovdje:

telefon dinleme casus telefon telefon dinleme yazilimi

Programski vodič na službenim jezicima EU te verzije Programskih vodiča iz prethodnih godina možete preuzeti sa stranica Europske komisije.

 

* Prilikom prijave projekata Agenciji za mobilnost i programe EU obratite pozornost i na Nacionalne smjernice i prioritete za prijavu i provedbu projekata programa Mladi na djelu u Republici Hrvatskoj (Poziv na Natječaj za 2013. godinu)

Projekti koje podnose neformalne skupine mladih i koji traže sredstva u iznosu većem od 60 000€ te EVS projekti koji traju od 6 do 24 mjeseca i koji traže sredstva u iznosu većem od 50 000€, a u slučajevima kada volonteri nisu određeni u prijavi prolaze kroz procjenu financijske i operativne sposobnosti kako bi se ograničio financijski rizik. Obrazac za procjenu financijske i operativne sposobnosti možete preuzeti ovdje.

Tablice za ocjenjivanje formalne prihvatljivosti i kvalitete projekata – 2013 mogu se preuzeti ovdje.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu