Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Mladi na djelu > Arhiva > Informacije za korisnike > Vidljivost i širenje i iskorištavanje rezultata
 
Vidljivost i širenje i iskorištavanje rezultata 

Ugovorna obveza svih korisnika Programa je promovirati program Mladi na djelu, odnosno financijsku potporu Europske unije njihovom projektu. To se odnosi na sve aktivnosti projekta (publikacije, internet, promotivni materijali, aktivnosti i sl.) ali i na pojavljivanje u medijima.

Korisnici su dužni koristiti logotipe programa Mladi na djelu na svim publikacijama i promotivnim materijalima koje naprave u sklopu projekta, ali i drugdje gdje je to moguće (internet stranica Korisnika, informativni materijali za sudionike, prilikom širenja i iskorištavanja rezultata, itd.). Upute za korištenje logotipa programa Mladi na djelu možete preuzeti ovdje.

 

Programski logotip programa Mladi na djelu na hrvatskom i engleskom jeziku možete preuzeti ovdje.

 

Osim mjera vidljivosti, koje se prvenstveno odnose na predstavljanje vašeg projekta i programa Mladi na djelu vanjskom svijetu, postoje i mjere širenja i iskorištavanja rezultata kroz koje se šire informacije o rezultatima projekta i osigurava učinkovito iskorištavanje rezultata projekta kako bi se mogli koristiti u drugim projektima, radu s mladima ili prenijeti u smjernice politike za mlade. SALTO Resursni centar za mlade je izdao publikaciju „Making Waves", koja daje smjernice i ideje kako postići što veći učinak i iskoristiti rezultate projekata programa Mladi na djelu što učinkovitije.

 

Europska komisija je nedavno pokrenula EVE, elektronsku platformu za širenje i iskorištavanje rezultata projekata. Nacionalne agencije odabiru reprezentativne završene projekte, što korisnicima daje mogućnost da unesu podatke i materijale svog projekta u EVE.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu