Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno učenje > O Programu za cjeloživotno učenje > eTwinning > Podrška > Priručnici i publikacije
 
Priručnici i publikacije 

Na ovom ćete mjestu pronaći priručnike i publikacije koje će Vas nadahnuti novim projektnim idejama, upoznati s novim metodama provedbe i upravljanja projektom ili vas usmjeriti u nove, inovativne sfere stručnog usavršavanja.

Najnovija publikacija Središnje službe za podršku, Kuharica za eTwinning: 50 recepata za školsku suradnju i profesionalni razvoj u Europi odsad Vam je dostupna i na hrvatskom jeziku!

Ova knjiga sadrži recepte za uspjeh u eTwinningu. Vodi Vas kroz različite mogućnosti za interakciju s učiteljima širom Europe unutar eTwinning zajednice - od zajedničkog vođenja projekata, sudjelovanja u zajedničkim radionicama  do raznih mogućnosti online edukacije. Ovo je knjiga kojoj ćete se stalno vraćati!

 

Ovi sastojci eTwinningu daju okus uspjeha:

  • Hladna predjela: Sobe za učitelje
  • Topla predjela: Grupe eTwinninga
  • Glavno jelo: Projekti eTwinninga
  • Desert: Mrežne edukacije
  • Nacionalni i europski kontakti


Kuharicu možete preuzeti iz odjeljka Download, koji se nalazi na dnu ovog članka. Želimo Vam ugodno čitanje!

 

European Schoolnet, tvrtka koja trenutno obnaša funkciju Središnje službe za podršku eTwinningu objavila je priručnik pod naslovom "Digitalne igre u školi - Priručnik za učitelje". Autor priručnika je dr.sc. Patrick Felicia, predavač na Institutu za tehnologiju "Waterford".

Priručnik je članovima portala eTwinning prezentiran u studenom 2011. godine u sklopu drugog online razgovora sa stručnjakom na temu "Game based learning". Priručnik su na hrvatski jezik preveli iskusni eTwinneri Tea Horvatić i Tomislav Pavlović. Nadamo se da će Vam ovaj priručnik pomoći u osmišljavanju Vaših budućih projekata, ali i u svakodnevnom radu s učenicima.

Download
 
pdf / 2623 KB
 
pdf / 3710 KB
 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu