Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno učenje > O Programu za cjeloživotno učenje > Erasmus > Traženje partnera / Partner search
 
Traženje partnera 

Provedba svih aktivnosti u okviru programa Erasmus (izuzev Erasmus stručne prakse) temelji se na Erasmus bilateralnim sporazumima koje hrvatska visoka učilišta potpisuju s inozemnim ustanovama nositeljicama Erasmus sveučilišne povelje. Obzirom da hrvatska visoka učilišta imaju mogućnost sudjelovanja u programu Erasmus od 2009. godine, mnoge imaju poteškoće prilikom pronalaska partnera za realizaciju planiranih aktivnosti.


Iz tog razloga, želimo pomoći hrvatskim visokim učilištima pri pronalaženju partnera tako što ćemo na našoj mrežnoj stranici redovito objavljivati ponude koje nam šalju druge nacionalne agencije, visoka učilišta i ostale organizacije, a odnose se na potpisivanje Erasmus bilateralnih sporazuma te pohađanje raznih konferencija.


Međutim, bitno je napomenuti da Agencija za mobilnost i programe EU ne preuzima odgovornost za vjerodostojnost objavljenih podataka niti za eventualnu štetu koja može nastati kao posljedica dogovorene suradnje.

 

Registracija potencijalnih partnera / Registration of potential partners

Registraciju Vaše ustanove kao potencijalnog partnera za u okviru programa Erasmus možete izvršiti preko sljedećeg linka http://arhiva.mobilnost.hr/index_en.php?id=2.

In order to register your organisation as a potential partner for Erasmus projects, please follow this link http://arhiva.mobilnost.hr/index_en.php?id=2.

 

 

 
 
Aktivnosti Rokovi
Erasmus intenzivni jezični tečajevi (EILC) 01.02.2013.
Erasmus potvrda konzorciju za stručne prakse 08.03.2013.
Intenzivni programi (IP) 08.03.2013.
Mobilnost studenata i osoblja 08.03.2013.
Pripremni posjeti 11.01.2013.
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu