Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno uèenje > O Programu za cjeloživotno uèenje > eTwinning > eTwinning moguænosti > Radionice u Hrvatskoj
 
Radonice u Hrvatskoj 

eTwinning radionice namijenjene su korisnicima s razlièitim predznanjima i razinom iskustva na eTwinningu. Na eTwinning radionicama, polaznici uèe kako najbolje iskoristiti  moguænosti eTwinninga i integrirati eTwinning projekte u nastavu. Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

U rubrici Radionice u Hrvatskoj 2014. možete pogledati pregled održanih radionica u ovoj godini.

Radionice organizira Nacionalna služba za podršku eTwinningu. Radionice vode eTwinning ambasadori ili djelatnici AMPEU, ovisno o potrebama sudionika i ciljevima radionice.

Pozivi za sudjelovanje na radionicama objavljuju se u rubrici Obavijesti na glavnoj stranici Agencije, Vašoj eTwinning Radnoj površini (Vijesti iz Hrvatske), te na Facebook stranici Comenius i eTwinning Hrvatska.

Kako izgleda jedna eTwinning radionica možete pogledati u galeriji fotografija s radionice Uèionica bez zidova, održanoj u zagrebaèkoj IX. gimnaziji 27. studenog 2013. Voditeljica radionice bila je eTwinning ambasadorica Arjana Blažiæ, a polaznici su se tijekom radionice upoznali s razlièitim oblicima i moguænostima suradnje na eTwinning portalu pomoæu web 2.0 alata za suradnju koji rad u razredu èine zanimljivim, inovativnim i kreativnim.

Galerija
 
 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu