Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno učenje > O Programu za cjeloživotno učenje > Erasmus > Primjeri dobre prakse > Check-in Europe
 
Check-in Europe 

Predstavljamo novu europsku inicijativu pod nazivom ''Check-in Europe''.

Napravite check-in u Europu na http://www.garagerasmus.org !

Recite nam gdje ste iskusili Erasmus i što sada radite. Postanite dijelom prve zajednice bivših Erasmusovaca u Europi.

''Check-in-Europe'' je društvena aplikacija koju predstavlja garagErasmus u svrhu okupljanja cijele Erasmus generacije u Europi.

Ova online aplikacija ima za cilj stvaranje mreže stručnjaka i građana koji su iskusili Erasmus te usvojili i podržali njegov duh. Cilj ove inicijative je okupiti bivše Erasmus studente i pokazati kako već postoji odvažna i dinamična Erasmus zajednica, spremna i sposobna uhvatiti se u koštac s izazovima s kojima se Europa suočava. S druge strane, takva će zajednica činiti bazu za pomoć start-up poduzećima i inovativnim idejama širom Europe te bivšim Erasmusovcima.

Podijelite svoje kreativne ideje i oblikujte vlastitu budućnost!

Ukratko, Check-in Europe nastoji povezati Erasmus s budućnošću mladih.

Pozivamo Vas da napravite ''check-in'' u Europu danas i pozovete svoju zajednicu da učini isto putem vaših komunikacijskih kanala ili objavljujući ovu kampanju na vašim mrežnim stranicama. Prijava je besplatna, stvara kontakte među ljudima i pomaže Erasmus generaciji u oblikovanju vlastite budućnosti.

GaragErasmus je kamen temeljac u stvaranju Erasmus generacijske mreže. Mreža započinje povezivanjem bivših Erasmus studenata koji su sada cijenjeni europski stručnjaci u brojnim područjima i koji duguju svoj ulazak na tržište rada, svoje stručne kvalifikacije i svoj pro-europski životni stil upravo iskustvu studiranja u inozemstvu. GaragErasmus želi doprinijeti izgradnji uistinu ujedinjenog europskog društva koje će stvarati mogućnosti za inovacije i razvoj koristeći prednosti najboljih stručnjaka u Mreži i promovirajući njihov poduzetnički potencijal. U ostvarivanju ovog cilja GaragErasmus će djelovati kao inkubator za inovativne projekte primjenjujući nove tehnologije u sektoru proizvodnje i kulture, usvajajući nove javne/privatne modalitete partnerstava na europskoj razini i koristeći međunarodni pristup. Zaklada je nezavisna i nije povezana ni s jednom političkom strankom.

U nastavku se nalazi grafički banner u visokoj rezoluciji koji možete objaviti na svojoj web stranici i na web stranicama Vaših ''prijatelja''.

Ljubazno Vas pozivamo da ovu poruku proslijedite svim zainteresiranima.

Više informacija na:

info@garagerasmu.org 

www.garagerasmus.org

Galerija
 
 
 
Aktivnosti Rokovi
Erasmus intenzivni jezični tečajevi (EILC) 01.02.2013.
Erasmus potvrda konzorciju za stručne prakse 08.03.2013.
Intenzivni programi (IP) 08.03.2013.
Mobilnost studenata i osoblja 08.03.2013.
Pripremni posjeti 11.01.2013.
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu