Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno uèenje > O Programu za cjeloživotno uèenje > Erasmus > Primjeri dobre prakse > Check-in Europe
 
Check-in Europe 

Predstavljamo novu europsku inicijativu pod nazivom ''Check-in Europe''.

Napravite check-in u Europu na http://www.garagerasmus.org !

Recite nam gdje ste iskusili Erasmus i što sada radite. Postanite dijelom prve zajednice bivših Erasmusovaca u Europi.

''Check-in-Europe'' je društvena aplikacija koju predstavlja garagErasmus u svrhu okupljanja cijele Erasmus generacije u Europi.

Ova online aplikacija ima za cilj stvaranje mreže struènjaka i graðana koji su iskusili Erasmus te usvojili i podržali njegov duh. Cilj ove inicijative je okupiti bivše Erasmus studente i pokazati kako veæ postoji odvažna i dinamièna Erasmus zajednica, spremna i sposobna uhvatiti se u koštac s izazovima s kojima se Europa suoèava. S druge strane, takva æe zajednica èiniti bazu za pomoæ start-up poduzeæima i inovativnim idejama širom Europe te bivšim Erasmusovcima.

Podijelite svoje kreativne ideje i oblikujte vlastitu buduænost!

Ukratko, Check-in Europe nastoji povezati Erasmus s buduænošæu mladih.

Pozivamo Vas da napravite ''check-in'' u Europu danas i pozovete svoju zajednicu da uèini isto putem vaših komunikacijskih kanala ili objavljujuæi ovu kampanju na vašim mrežnim stranicama. Prijava je besplatna, stvara kontakte meðu ljudima i pomaže Erasmus generaciji u oblikovanju vlastite buduænosti.

GaragErasmus je kamen temeljac u stvaranju Erasmus generacijske mreže. Mreža zapoèinje povezivanjem bivših Erasmus studenata koji su sada cijenjeni europski struènjaci u brojnim podruèjima i koji duguju svoj ulazak na tržište rada, svoje struène kvalifikacije i svoj pro-europski životni stil upravo iskustvu studiranja u inozemstvu. GaragErasmus želi doprinijeti izgradnji uistinu ujedinjenog europskog društva koje æe stvarati moguænosti za inovacije i razvoj koristeæi prednosti najboljih struènjaka u Mreži i promovirajuæi njihov poduzetnièki potencijal. U ostvarivanju ovog cilja GaragErasmus æe djelovati kao inkubator za inovativne projekte primjenjujuæi nove tehnologije u sektoru proizvodnje i kulture, usvajajuæi nove javne/privatne modalitete partnerstava na europskoj razini i koristeæi meðunarodni pristup. Zaklada je nezavisna i nije povezana ni s jednom politièkom strankom.

U nastavku se nalazi grafièki banner u visokoj rezoluciji koji možete objaviti na svojoj web stranici i na web stranicama Vaših ''prijatelja''.

Ljubazno Vas pozivamo da ovu poruku proslijedite svim zainteresiranima.

Više informacija na:

info@garagerasmu.org 

www.garagerasmus.org

Galerija
 
 
 
Aktivnosti Rokovi
Erasmus intenzivni jezièni teèajevi (EILC) 01.02.2013.
Erasmus potvrda konzorciju za struène prakse 08.03.2013.
Intenzivni programi (IP) 08.03.2013.
Mobilnost studenata i osoblja 08.03.2013.
Pripremni posjeti 11.01.2013.
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu