Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno učenje > O Programu za cjeloživotno učenje > eTwinning > eTwinning nagrade > Europske nagrade
 
Europske nagrade 

Europske nagrade dodjeljuju se izuzetno kvalitetnim projektima. Nagrade se dodjeljuju na godišnjoj eTwinning konferenciji, nakon koje dobitnici putuju u eTwinning kamp.

Europske eTwinning nagrade dodjeljuju se školama koje provode kvalitetne eTwinning projekte. Postoje tri dobne kategorije:  4-10, 11-15 i 16-19 - godišnjaci. Slanje prijava za natjecanje za Europsku nagradu počinje u jesen za projekte provedene u protekloj godini. Nagrade se dodjeljuju pobjednicima na godišnjoj eTwinning konferenciji koja se održava svakog proljeća.

U natjecanju za Europske nagrade mogu sudjelovati jedino projekti koji su osvojili europsku oznaku kvalitete. Više informacija o europskoj oznaci kvaliete pročitajte ovdje. Prijave za Europske nagrade ocjenjuju se po istim uvjetima i kriterijima koji vrijede za nacionalne oznake kvalitete.

Popis svih dobitnika Europskih nagrada dostupan je ovdje.

Galerija
 
 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu