Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno učenje > O Programu za cjeloživotno učenje > eTwinning > eTwinning nagrade > Projekt mjeseca > Kolovoz
 
Projekt mjeseca: kolovoz 

"London Olympics 2012" osvaja titulu projekta mjeseca kolovoza . Ovaj projekt istražuje antičke i moderne OI, znamenitosti Londona, dijamantni jubilej kraljice Elizabete II. te različite aspekte sporta i britanske kulture. Za ovaj projekt nagrađujemo eTwinning timove Osnovne škole Strahoninec i Osnovne škole Bartula Kašića Zadar.

Tea Horvatić (OŠ Strahoninec): "Moj školski tim čine kolege iz više predmeta. Tijekom pripreme konzultiramo se o tome koje alate koristiti u projektu i kako ga lakše realizirati. Kada to dogovorimo, organiziramo aktivnosti i podijelimo zadatke grupama učenika koji rade u projektu. Tijekom provedbe najstojimo redovito ažurirati TwinSpace i blog kako bismo što bolje predstavili svoje aktivnosti."

Ksenija Vidmar-Ninčević (OŠ Bartula Kašića Zadar): "Tim čini grupa od desetak učenika 6. i 7. razreda Škole, no i nekolicina profesora i nestručno osoblje koje je neprekidno bilo na pomoći u realizaciji projekta. Naglasila bih izvrsnu suradnju s kolegama iz informatike i likovne kulture, ali i s knjigovodstvom, koje nam je pomoglo u logističkoj pripremi natjecanja. Imala sam izvanrednu pomoć i podršku školskog tima u provedbi  projekta, bez sumnje, najveću do sada u realizaciji jednog eTwinning projekta."

 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu