Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Program za cjeloživotno uèenje > O Programu za cjeloživotno uèenje > eTwinning > Podrška > Priruènici i publikacije
 
Priruènici i publikacije 

Na ovom æete mjestu pronaæi priruènike i publikacije koje æe Vas nadahnuti novim projektnim idejama, upoznati s novim metodama provedbe i upravljanja projektom ili vas usmjeriti u nove, inovativne sfere struènog usavršavanja.

Najnovija publikacija Središnje službe za podršku, Kuharica za eTwinning: 50 recepata za školsku suradnju i profesionalni razvoj u Europi odsad Vam je dostupna i na hrvatskom jeziku!

Ova knjiga sadrži recepte za uspjeh u eTwinningu. Vodi Vas kroz razlièite moguænosti za interakciju s uèiteljima širom Europe unutar eTwinning zajednice - od zajednièkog voðenja projekata, sudjelovanja u zajednièkim radionicama  do raznih moguænosti online edukacije. Ovo je knjiga kojoj æete se stalno vraæati!

 

Ovi sastojci eTwinningu daju okus uspjeha:

  • Hladna predjela: Sobe za uèitelje
  • Topla predjela: Grupe eTwinninga
  • Glavno jelo: Projekti eTwinninga
  • Desert: Mrežne edukacije
  • Nacionalni i europski kontakti


Kuharicu možete preuzeti iz odjeljka Download, koji se nalazi na dnu ovog èlanka. Želimo Vam ugodno èitanje!

 

European Schoolnet, tvrtka koja trenutno obnaša funkciju Središnje službe za podršku eTwinningu objavila je priruènik pod naslovom "Digitalne igre u školi - Priruènik za uèitelje". Autor priruènika je dr.sc. Patrick Felicia, predavaè na Institutu za tehnologiju "Waterford".

Priruènik je èlanovima portala eTwinning prezentiran u studenom 2011. godine u sklopu drugog online razgovora sa struènjakom na temu "Game based learning". Priruènik su na hrvatski jezik preveli iskusni eTwinneri Tea Horvatiæ i Tomislav Pavloviæ. Nadamo se da æe Vam ovaj priruènik pomoæi u osmišljavanju Vaših buduæih projekata, ali i u svakodnevnom radu s uèenicima.

Download
 
pdf / 2623 KB
 
pdf / 3710 KB
 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu