Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Lipanj 2015. > OBRAZOVANJE I OSPOSOBLJAVANJE > Raspisan javni poziv za dodjelu priznanja Europske oznake jezika
 
Raspisan javni poziv za dodjelu priznanja Europske oznake jezika 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisala je javni poziv za iskazivanje interesa za dodjelu Europske oznake jezika. Natječaj je otvoren do 10. lipnja 2015. godine.

Europska oznaka jezika potiče nove inicijative na području učenja i poučavanja, nagrađuje nove tehnike poučavanja jezika, promiče i potiče uvođenje dobre prakse, a dodjeljuje se inovativnim projektima u nastavi i učenju jezika. Nagrada/priznanje dostupno je svim oblicima obrazovanja i osposobljavanja bez obzira na dob polaznika ili primijenjenu metodu te se oslanja na poticanje inovativnih pristupa u učenju jezika.

Inicijativu koordinira Europska komisija, a nagradu/priznanje dodjeljuje država članica koja s nacionalnim odborom odlučuje o kriterijima.

Više o uvjetima natječaja potražite na poveznici.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu