Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Studeni 2014. > ZNANOST > Umrežavanje za IKT
 
Umrežavanje za IKT 

U Firenci (Italija) 9. i 10. listopada 2014. održao se ICT Proposers' Day, događaj za umrežavanje koji promiče istraživanje i inovacije u informacijsko-komunikacijskim tehnologijama u Europi. Fokus događaja bio je na Radnom programu i temama za 2015. godinu u Obzoru 2020. Održane su radionice i paneli o pripremi projektnih prijedloga, štandovi za informiranje na kojima su radili službenici Europske komisije, umrežavanje organizirano po prioritetima i temama iz Radnog programa, na kojima su potencijalni prijavitelji predstavili svoje ideje i fokusne skupine za sastanke, za prijavitelje koji su zainteresirani za iste prioritete istraživanja.

Transnacionalna mreža nacionalnih kontakt osoba za ICT (IDEAL-IST) i Europska poduzetnička mreža (EEN) uz to je na konferenciji organizirala i veliki brokerage event, na kojemu će se prethodno registrirani korisnici sastati i na brz i učinkovit način razmijeniti ideje i formirati potencijalna partnerstva ili konzorcije za projektne prijave u Obzoru 2020.

Događaj je pružio i izvrsnu priliku za neformalno umrežavanje.

Više o događaju možete pročitati na: http://ec.europa.eu/digital-agenda/en/ict-proposers-day-9-10-october-2014.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu