Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Lipanj 2015. > IZ SUSTAVA OBRAZOVANJA I OSPOSOBLJAVANJA > Erasmus studentska mreža Hrvatska proglašena najboljom među članicama
 
Erasmus studentska mreža Hrvatska proglašena najboljom među članicama 

U travnju 2015. u Ankari Turskoj održana je generalna godišnja skupština Erasmus studentske mreže (Erasmus Student Newtorka - ESN-a) na kojoj je sudjelovalo čak 14 članova ESN-a Hrvatska. 

Osim uspješne integracije u veliku ESN mrežu, Erasmus studentska mreža Hrvatska dobila je i dvije nagrade – prva je za najuspješniju suradnju između sekcija ESN Zagreb i ESN Lisabon na području cijele mreže, a druga, posebno važna, za najbolju državu u mreži koja broji čak 37 članica. 

Iz Erasmus studentske mreže Hrvatska poručuju: „Zaista smo ponosni na ovo priznanje koje nam je dodijeljeno te ovim putem želimo još jednom zahvaliti Agenciji za mobilnost i programe EU na povjerenju koje ste nam iskazali u proteklim godinama, koje cijenimo i voljeli bismo ga opravdati i u budućnosti“. Upućujemo sve čestitke našoj uspješnoj Erasmus studentskoj mreži!

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu