Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Studeni 2014. > OPĆE OBRAZOVANJE  > eTwinning polijeće! - dvije radionice na CARNetovoj korisničkoj konferenciji
 
eTwinning polijeće! - dvije radionice na CARNetovoj korisničkoj konferenciji  

U sklopu 16. CARNetove korisničke konferencije pod nazivom "Povežite se, polijećemo" u Zagrebu od 19. do 21. studenoga 2014. Agencija za mobilnost i programe Europske unije održat će dvije radionice: „Kako uspješno napisati prijavu za Ključne aktivnosti 1 i 2 u području općeg obrazovanja i „Prvi koraci u eTwinning projektima“.

Na prvoj će se radionici sudionici osposobiti za samostalno osmišljavanje i razradu projekata u općem obrazovanju radi povećanja stope uspješnosti prijavitelja uz vodstvo i praktične savjete djelatnika Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Polaznicima će se u uvodnom dijelu ponudi općeniti pregled programa Erasmus+ s naglaskom na mogućnosti unutar Ključnih aktivnosti (KA) 1 i 2, namijenjene svim ustanovama u općem obrazovanju, nakon čega će slijediti detaljna razrada Ključnih dijelova prijave za KA1, s posebnim fokusom na Europski razvojni plan te samostalno osmišljavanje KA2 projekata u skladu s prioritetima programa Erasmus+ i prioritetima u općem obrazovanju te najvažnijim dijelovima prijave.

Svrha druge eTwinning radionice u okviru CARNetove konferencije jest upoznavanje s mogućnostima eTwinninga i korištenjem portala www.etwinning.net za realizaciju međunarodnih projekata. Tako će tijekom radionice polaznici otvoriti vlastiti profil na eTwinningu, upoznati se s mogućnostima stručnog usavršavanja i umrežavanja s ostalim korisnicima putem Radne površine, a naučit će i kako u svoj svakodnevni rad uspješno uvesti nove tehnologije i međunarodnu suradnju putem eTwinning projekata.

Broj mjesta za sudjelovanje u ovim radionicama je ograničen te uključuje i plaćanje kotizacije CARNetu. Želite li naučiti kako uvesti inovacije i međunarodne projekte u nastavu, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme: http://cuc.carnet.hr/2014/prijave.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu