Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Studeni 2014. > NOVOSTI > Suradnja s Agencijom za odgoj i obrazovanje i CARNetom
 
Suradnja s Agencijom za odgoj i obrazovanje i CARNetom 

Radi pružanja što kvalitetnije usluge svojim postojećim i potencijalnim korisnicima Agencija za mobilnost i programe EU se povezuje sa srodnim ustanovama iz sustava – Agencijom za odgoj i obrazovanje (AzOO) i CARNetom, te će na njihovim seminarima potencijalnim prijaviteljima predstaviti aktivnosti Agencije i mogućnosti koje im pruža program Erasmus+ odnosno eTwinning na praktičnim radionicama u sklopu CARNetove konferencije.

Seminari AZOO-a na kojima će gostovati predavači AMPEU-a predviđeni su u četiri regionalna središta (Rijeka, Zadar, Gospić i Dubrovnik) tijekom 2015., a cilj im je aktivirati i one odgojno-obrazovne djelatnike koji do sada nisu sudjelovali u međunarodnoj suradnji.

S druge će strane CARNet ugostiti radionicu Agencije o sudjelovanju u programu Erasmus+ za područje općeg obrazovanja kao i o korištenju eTwinning alatima, na kojoj će sudionici i praktično sudjelovati u on-line vježbama u Zagrebu od 19. do 21. studenoga 2014. godine. Više o radionici pročitajte niže u tekstu „Povežite se, polijećemo!“.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu