Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Lipanj 2015. > IZ AGENCIJE ZA MOBILNOST I PROGRAME EU > Erasmus+ dobiva zamah
 
Erasmus+ dobiva zamah 

Iako je prva godina provedbe novog Programa EU 2014. bila obilježena tehničkim teškoćama vezanim za prijavne obrasce i ostale IT alate Europske komisije, to nije spriječilo naše prijavitelje da svoje ideje razlože na papiru u obliku projektne prijave i okušaju se u svijetu međunarodnih iskustava i suradnje. Vaš interes i vaše ideje impresivni su.

Tako smo tijekom 2014. zaprimili ukupno 655 prijava – unutar Ključne aktivnosti 1 (Mobilnost pojedinaca u svrhu učenja) pristigle su 133 prijave s područja općeg obrazovanja, 74 s područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, 37 s područja visokog obrazovanja, 22 s područja obrazovanja odraslih te 272 prijave s područja mladih.

Unutar Ključne aktivnosti 2 (Strateška partnerstva) pristiglo je 45 prijava s područja općeg obrazovanja, 20 prijava s područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, 11 s područja visokog obrazovanja, 14 s područja obrazovanja odraslih i 18 s područja mladih.

Do veljače 2015. ugovoreno je 230 prijava. U Ključnoj aktivnosti 1 odobrene su 22 prijave s područja općeg obrazovanja, 36 s područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, 36 s područja visokog obrazovanja, 10 s područja obrazovanja odraslih te 125 s područja mladih. Unutar Ključne aktivnosti 2 odobreno je sedam prijava u području općeg obrazovanja, tri s područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, dvije s područja visokog obrazovanja, dvije s područja obrazovanja odraslih te pet s područja mladih.

Rezultati natječaja i popis odobrenih projekata objavljeni su na: http://arhiva.mobilnost.hr/index.php?id=939.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu