Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Studeni 2014. > OPĆE OBRAZOVANJE  > eTwinning fizičke mobilnosti najave
 
eTwinning fizičke mobilnosti najave 

etw_mobilnostiU sklopu eTwinninga planiramo i fizičke mobilnosti čiji je cilj stručno usavršavanje nastavnog i nenastavnog osoblja u vrtićima i školama, s posebnim naglaskom na korištenju IKT i eTwinninga kao mrežne platforme za provedbu projekata. U planu su dvije radionice – jedna u Italiji, a jedna u Rimu.

eTwinnajte u Rimu!

Na godišnjoj eTwinning konferenciji u Rimu od 27. do 29. studenoga 2014. obrađivat će se inovacije u učenju i podučavanju, stoga će sudionici imati bogat izbor aktivnosti koje će im pomoći u osmišljavanju i provedbi nastave. Potrebno je istaknuti i drugi važan razlog sudjelovanja na konferenciji – upoznavanje europskih kolega i razmjena ideja za buduće eTwinning projekte.

Digitalna tehnologija u Portugalu

Iskusnijim korisnicima eTwinninga namijenjena je radionica profesionalnog usavršavanja u portugalskom Guimarãesu od 6. do 9. studenoga 2014., na kojoj će biti riječi o ulozi digitalnih tehnologija u integraciji obitelji i škole. Odabrani korisnici eTwinninga na radionici će steći nova znanja i pronaći partnere s kojima će svoje ideje provesti u djelo.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu