Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Lipanj 2015. > OBRAZOVANJE I OSPOSOBLJAVANJE > Mrežna jezična potpora za sudionike Erasmus+ aktivnosti procijenite svoje jezične vještine preko interneta
 
Mrežna jezična potpora za sudionike Erasmus+ aktivnosti procijenite svoje jezične vještine preko interneta 

U okviru Erasmus+ mrežne jezične potpore (Online Linguistic Support – OLS) sudionicima programa Erasmus+ omogućena je mrežna procjena poznavanja stranih jezika, čime mogu odrediti razinu svoje stručnosti u jeziku kojim će se koristiti dok studiraju, rade ili volontiraju u inozemstvu.

OLS je za sada dostupan za procjenu poznavanja nizozemskog, engleskog, francuskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog - vodećih jezika koji se koriste na oko 90% svih mobilnosti u okviru programa Erasmus+. Procjena poznavanja stranog jezika obvezna je za studente i volontere koji odlaze na mobilnosti dulje od dva mjeseca. Ovisno o rezultatima mrežne jezične procjene, sudionicima se može ponuditi mrežni jezični tečaj kako bi unaprijedili svoje jezične vještine, kao i mentoriranje, forumi te savjeti bivših sudionika programa Erasmus+.

Za više informacija posjetite i službenu stranicu OLS-a: http://erasmusplusols.eu/, kao i webinar Agencije za mobilnost i programe EU: https://connect.srce.hr/p8bizok2drp/?launcher=false&fcsContent=true&pbMode=normal.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu