Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Studeni 2014. > OPĆE OBRAZOVANJE  > eTwinning
 
eTwinning 

Vjerujemo kako vam je svima već dobro poznat eTwinning, internetski portal Europske komisije namijenjen suradnji škola putem virtualnih projekata, umrežavanju putem odlazaka na konferencije te osposobljavanju putem sudjelovanja na inozemnim i domaćim radionicama. eTwinning je uspješnica Europske komisije te ga ovim putem posebno naglašavamo, potičući vas na još jače sudjelovanje.

eTwinning može biti koristan alat za početak vaše međunarodne „projektne karijere“, ugrađivanje informatičkih alata u nastavu od ranih razreda, ali i nastavak i razradu projekata koji možda nisu financirani klasičnim putem u okviru Strateških partnerstava ili projekata mobilnosti.

Od 2014. eTwinning nudi nove mogućnosti – suradnju nacionalnih partnera te uključivanje strukovnih škola i tema. Pročitajte više o tome u sekcijama Opće obrazovanje te Strukovno obrazovanje i osposobljavanje.
Da biste naučili više o eTwinningu, posjetite eTwinning konferenciju u petak 14.11.2014. u Hotelu Dubrovnik (Gajeva 1), u Zagrebu, od 10:30 do 16:00.

Cilj konferencije je pomoći korisnicima u unaprjeđenju kvalitete projekata, predstaviti primjere dobre prakse i nagraditi najbolje eTwinning projekte u školskoj godini 2013./2014. Ovogodišnja konferencija bit će posebno usmjerena na inovacije i jačanje kompetencija u nastavi matematike i prirodnih znanosti te primjere eTwinning projekata iz navedenih područja.

S obzirom na to da eTwinning projekti uvijek objedinjavaju više nastavnih područja, na konferenciju pozivamo i korisnike koji ne podučavaju matematiku i prirodoznanstvene predmete. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a broj mjesta je ograničen.
Više o konferenciji, kao i o postupku prijave, potražite ovdje.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu