Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Studeni 2014. > MLADI > Objavljeni rezultati natječaja za Strateška partnerstva programa Erasmus+
 
Objavljeni rezultati natječaja za Strateška partnerstva programa Erasmus+ 

Na stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije objavljeni su rezultati natječaja za aktivnost Strateških partnerstava.

Na prvom roku, 30. travnja, zaprimljeno je devet prijava, jednako kao i na 2. roku 1. listopada 2014. S prvog su roka odobrene dvije prijave, a one pristigle na 2. rok u tijeku su odabira.

Navedene prijave zaprimljene za aktivnost strateških partnerstava omogućuju suradnju unutar sektora mladih, no jednako tako i suradnju s drugim sektorima – obrazovanjem, osposobljavanjem ili poslovnim sektorom. Stoga se od navedenih partnerstava očekuju ishodi koji će imati veći utjecaj na sustave mladih, obrazovanja i osposobljavanja, povezanih s poduzetništvom i tržištem rada.

Za Ključnu aktivnost 3, Podršku reformi politika, na 1. roku, 30. travnja 2014., zaprimljene su tri prijave, a odobrene su dvije, dok je na roku 1. listopada zaprimljeno šest prijava koje su trenutačno u postupku odabira.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu