Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Euroguidance > Obrazovanje u Republici Hrvatskoj > Agencija za znanost i visoko obrazovanje
 
Agencija za znanost i visoko obrazovanje 

Misija je Agencije trajno podupirati unaprjeđivanje kvalitete znanstvene djelatnosti i visokog obrazovanja primjenjujući najbolju europsku i svjetsku praksu. Agencija za znanost i visoko obrazovanje usko surađuje s visokim učilištima, znanstvenim organizacijama i ostalim sudionicima u visokom obrazovanju i znanosti.

Također aktivno sudjeluje u radu europskih i svjetskih mreža za poticanje mobilnosti i priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija (ENIC i NARIC mreža) te je punopravna članica europskih mreža i organizacija u sustavu visokog obrazovanja.

Na mrežnim stranicama Agencije možete pronaći sve informacije o visokom obrazovanju u Hrvatskoj, kao i pregled akreditiranih studijskih programa.

U Agenciji za znanost i visoko obrazovanje smješten je Nacionalni ENIC/NARIC ured, izvještajni centar o akademskoj pokretljivosti i priznavanju inozemnih visokoškolskih kvalifikacija.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu