Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Euroguidance > Stručna usavršavanja / info događanja  > 2014. > Europski dan poslova u Opatiji
 
Europski dan poslova u Opatiji 

Hrvatski zavod za zapošljavanje i EURES Hrvatska organiziraju treći Europski dan poslova koji će se održati u Opatiji, 11. i 12. studenoga 2014. godine.

EJD

Hrvatski građani zainteresirani za radnu mobilnost imat će priliku informirati se o uvjetima života i rada u 10 država članica Europske unije i Europskog gospodarskog prostora, te podnijeti prijavu na jedno od ponuđenih radnih mjesta u sektorima turizma i ugostiteljstva, zdravstva, naftne industrije, u području tehničkih znanosti i ICT-a. Na Europskom danu poslova sudjelovat će predstavnici Austrije, Češke, Danske, Finske, Hrvatske, Irske, Norveške, Njemačke, Poljske, Slovenije i Švedske.

Osim fizički, kandidati će moći stupiti u kontakt s dijelom EURES savjetnika i poslodavaca i online, i to putem platforme europeanjobdays.eu/en/opatija. Korisnicima koji se registriraju na platformi i objave svoj životopis pružit će se mogućnost izravnog apliciranja za radna mjesta poslodavaca koji će biti dostupni online. Video vodiči o korištenju portala registriranim korisnicima dostupni su putem sljedeće poveznice: europeanjobdays.eu/en/video-tutorial

Osim EURES-a, svoje će usluge predstaviti i europske inicijative EUROPASS i Euroguidance čiji nacionalni centri djeluju u okviru Agencije za mobilnost i programu EU:

  • Nacionalni Europass centar promiče i informira o dokumentima koji stoje na raspolaganju građanima koji na bilo koji način žele sudjelovati u projektima mobilnosti i cjeloživotnoga učenja. 
  • Nacionalni Euroguidance centar promiče europsku dimenziju u cjeloživotnom učenju te informira građanje o profesionalnom usmjeravanju i mobilnosti.

Napominjemo kako Europski dan poslova organiziraju Hrvatski zavod za zapošljavanje i EURES Hrvatska , dok predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU sudjeluju u funkciji izlagača.

Više o ovom događaju možete pročitati u najavi događanja.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu