Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Euroguidance > Novosti i natječaji > Kako razvijati karijeru uz pomoć alata EU
 
Informativni dan u Šibeniku: Kako razvijati karijeru uz pomoć alata EU 

Događanje Informacijskog centra Europe Direct Šibenik o uslugama europskih inicijativa Europass, Euroguidance i Eurodesk te Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri – CISOK Šibenik

Informacijski centar Europe Direct Šibenik organizira Informativni dan o uslugama europskih inicijativa Europass, Euroguidance i Eurodesk te Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri – CISOK Šibenik koji će se održati u petak, 13. ožujka 2015. u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika s početkom u 9:30.

Cilj Informativnog dana je predstaviti mogućnosti koje spomenute inicijative i ustanove nude osobama na tržištu rada, prije svega tražiteljima posla te učenicima i studentima na različitim obrazovnim razinama. Navedene inicijative ujedno potiču mobilnost mladih kao sredstvo koje doprinosi njihovu osobnom razvoju te jačanju njihove zapošljivosti. Također, upućuju i savjetuju građane o EU politikama, pružaju informacije o mogućnostima ostvarivanja mobilnosti, pomažu im u predstavljanju te jasnom i vjerodostojnom bilježenju osobnih, obrazovnih i profesionalnih postignuća u nacionalnom i europskom kontekstu.

Na događanju ćete imati prilike saznati više o:

  • podršci cjeloživotnom razvoju karijere koju pružaju EU inicijative i CISOK Šibenik
  • profesionalnom usmjeravanju
  • učinkovitom predstavljanju poslodavcima putem Europass životopisa
  • nacionalnoj i međunarodnoj mobilnosti mladih u svrhu razvoja i učenja

Posebno skrećemo pozornost na dvije radionice:

  • Izradite Europass životopis, jezičnu putovnicu i Europsku mapu vještina  i
  • Moj profesionalni identitet

koje će se održati u drugom dijelu događanja, a na kojima će sudionici moći detaljnije upoznati alate i tehnike koji će im pomoći u razvoju karijere te im pružiti nova znanja i vještine u procesu traženja zaposlenja.

Za sudjelovanje na Informativnom događanju prijaviti se možete najkasnije do srijede 11. ožujka isključivo putem ovog prijavnog obrasca. Program događanja dostupan je u nastavku.

Download
 
pdf / 225 KB
 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu