Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Euroguidance > Novosti i natječaji > O Garanciji za mlade
 
O Garanciji za mlade 

Garancija za mlade je novi pristup u rješavanju pitanja nezaposlenosti mladih osoba, kojim se sve osobe mlađe od 25 godina (u Republici Hrvatskoj mlađe od 30 godina!) nastoji što brže aktivirati na tržištu rada.

Ako imaš manje od 30 godina, nezaposlen/a si, završio/la si obrazovanje bilo kojeg stupnja ili si napustio/la obrazovanje, možeš se uključiti u neki od programa koji se nude pod Garancijom za mlade. U Garanciji za mlade možeš sudjelovati ako se prijaviš u evidenciju Hrvatskog zavoda za za pošljavanje kao nezaposlena osoba ili kao tražitelj zaposlenja.

Agencija za mobilnost i programe EU nije nadležna za provedbu Garancije za mlade, ali u skladu s ciljevima Euroguidance mreže da pruža informacije o cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju, Euroguidance Hrvatska objavljuje novosti o mogućnostima obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja za građane Republike Hrvatske.

Više informacija o Garanciji za mlade možete pronaći putem sljedeće poveznice: http://www.gzm.hr/

Youth Guarantee

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu