Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Erasmus+ > Informacije za područje mladih > 2014. > Europska volonterska služba > EVS akreditacije
 

Akreditacija je prvi korak ulaska organizacija u svijet Europske volonterske službe.

Prijavu za akreditaciju potrebno je podnijeti putem e-obrasca [važeće od 17.03.2015.]. Proces akreditacije obično traje oko 2 mjeseca, pa savjetujemo potencijalnim prijaviteljima da na vrijeme podnesu prijavu, uzevši u obzir rokove za prijavu projekata (npr. ako organizacija želi prijaviti EVS projekt na roku 1. listopada, prijavu je potrebno poslati najmanje 2 mjeseca ranije). Napominjemo da su, radi  tehničkih poteškoća, mogući veći zastoji u procesuiranju prijava za akreditaciju te molimo za razumijevanje i strpljenje.

Prije ispunjavanja prijave za akreditaciju, pozivamo vas da svakako proučite Smjernice za akreditiranje EVS organizacija (hrvatski / engleski).

Podsjećamo da je, prije podnašanja prijave za akreditaciju, potrebno registrirati vašu organizaciju i dobiti tzv. PIC broj. Upute za registraciju možete naći ovdje.

Popis akreditiranih organizacija iz Hrvatske i ostalih zemalja možete pronaći na Europskom portalu za mlade: http://europa.eu/youth/evs_database

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu