Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Erasmus+ > Informacije za podruèje opæeg obrazovanja odraslih > 2015. > Erasmus+: Obrazovanje odraslih - savjetovanje projektnih prijedloga
 

Erasmus+: Obrazovanje odraslih

Nacionalna agencija pruža moguænost savjetovanja organizacije koja želi prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+ za Kljuènu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu uèenja za pojedince i/ili Kljuènu aktivnost 2, Strateška partnerstva.

Povratnu informaciju Vam možemo pružiti putem e-maila, telefona ili tijekom savjetodavnog sastanka u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. U tu svrhu smo izradili obrazac  za savjetovanje projektnih prijedloga koji je namijenjen prijaviteljima projekata u strukturiranju projektne ideje. Ljubazno Vas molimo da ispunite i pošaljete ispunjeni obrazac prije nego što tražite savjete o svojoj prijavi/projektnoj ideji.

Informacije o moguænostima i uvjetima financiranja detaljnije prouèite u Vodièu kroz program Erasmus+.

Rok za podnošenje obrasca za Kljuènu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu uèenja za pojedince u svrhu savjetovanja koncepta Vašeg projekta je 20. veljaèe 2015. godine, a za Kljuènu aktivnost 2, Stateška partnerstva 10. ožujka 2015. godine.

Ispunjeni obrazac za savjetovanje Vašeg projektnog prijedloga pošaljite na našu adresu elektronièke pošte grundtvig@mobilnost.hr poštujuæi krajnji rok za njegovo slanje.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu