Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Publikacije > AMPEU obavijesti > Lipanj 2015. > OBRAZOVANJE I OSPOSOBLJAVANJE > Ove godine slavimo 10 godina eTwinninga
 
Ove godine slavimo 10 godina eTwinninga 

eTwinning je uspješna priča o tome kako mali portal može napraviti impresivne promjene u obrazovanju – povezati učenike i nastavnike iz različitih država, povezati različite sektore, učiniti nastavu modernijom, privlačnijom, zanimljivijom i zabavnijom, obučiti nastavnike za korištenje novih IT alata u svakodnevnoj komunikaciji te za obogaćivanje sadržaja nastave i metoda poučavanja. Svjedoči o  nastavnicima koji, svaki u svojem kutku države, izmišljaju svoje ideje i načine da gradivo približe učenicima te stvore dinamičnu, modernu, proaktivnu zajednicu sklonu razmjenama ideja, prakse te stalnog i neumornog usavršavanja i obogaćivanja znanja.

eTwinning je primjer što se sve može s dobrom idejom i dobrom namjerom. Stoga nije ni čudo što je eTwinning ušao u svoju 10. godinu, a mi smo povodom toga pripremili niz događaja u kojima očekujemo vaše sudjelovanje.

U povodu 10. rođendana eTwinninga, portala za međunarodnu suradnju vrtića i škola, Agencija za mobilnost i programe EU raspisuje nagradni natječaj u obliku natjecanja za razredne ekipe „Slavimo s eTwinningom!“  - opširnije na http://arhiva.mobilnost.hr/nio.php?n=259.

Uz to, uključite se i u sada već redovite aktivnosti usavršavanja putem sudjelovanja na seminarima – provjerite okvirne datume na  http://arhiva.mobilnost.hr/nio.php?o=810.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu