Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
 
   
 
Nagradni natječaj Slavimo s eTwinningom!
 

U povodu 10. rođendana eTwinninga, portala za međunarodnu suradnju vrtića i škola, Agencija za mobilnost i programe EU raspisuje nagradni natječaj u obliku natjecanja za razredne ekipe pod nazivom „Slavimo s eTwinningom!“.

Pozivamo sve djelatnike vrtića i škola da proslave s nama ovu značajnu obljetnicu i sudjeluju zajedno sa svojim učenicima u zanimljivom natječaju koji će se odvijati od 21. travnja 2015. do 31. svibnja 2015.

Sastavite svoju razrednu ekipu koja će se sastojati od barem jednog nastavnika i barem pet učenika, te pratite i ispunjavajte zadatke koje ćemo postupno objavljivati na TwinSpaceu „Slavimo s eTwinningom!“ i istoimenoj Facebook stranici.

Budite kreativni, brzi i pokažite pravi timski duh jer najbolje ekipe očekuju vrijedne nagrade.

  • Prva nagrada: 2.000 kn
  • Druga nagrada: 1.000 kn
  • Treća nagrada: 500 kn

Navedene tri nagrade planirane su u slučaju sudjelovanja 15 ili manje razrednih ekipa. U slučaju značajnijeg broja prijava Agencija će razmotriti i povećanje broja nagrada.

Sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju otvoreno je za sve vrtiće i škole na području Republike Hrvatske. U slučaju da nemate prethodnog iskustva na eTwinningu, ne brinite jer je jedini preduvjet za sudjelovanje registracija nastavnika - voditelja ekipe na portalu.

Uključivanjem u nagradni natječaj imate mogućnost naučiti sve o kreativnoj uporabi IKT alata u radu u online okruženju. Vaši učenici će imati priliku surađivati s vršnjacima putem eTwinninga, razvijati timski duh, te digitalne, poduzetničke i jezične kompetencije. Vaša ustanova će na ovaj način postati prepoznatljiva na portalu eTwinning, te će vam natječaj pomoći u promociji vaših školskih aktivnosti.

Pravila natječaja:

·         Na natječaj se prijavljujete ispunjavanjem online prijavnog obrasca koji možete preuzeti ovdje.

  • Za sve sudionike koji se nisu prethodno registrirali na portal eTwinning, sljedeći korak je registracija putem ove poveznice: http://www.etwinning.net/hr/pub/preregister.cfm
  • Sljedeći korak je slanje poziva za kontakt  Twinku Twiniću. Upute potražite ovdje.
  • Prihvaćanje poziva za TwinSpace „Slavimo s eTwinningom“. Upute potražite ovdje.

Nakon što ste izvršili ove korake, pratite daljnje zadatke koje ćemo objavljivati na TwinSpaceu „Slavimo s eTwinningom!“ i istoimenoj Facebook stranici. Zadatke ćemo objavljivati počevši od 21. travnja, te će prijavljene ekipe svakog tjedna dobiti po jedan zadatak.

Prilikom objave svakog pojedinog zadatka objavit ćemo i kratki obrazac o izvršenom zadatku koji će voditelji ekipa ispuniti po izvršenju zadatka. Na taj način imat ćemo uvid u napredak razrednih ekipa.

Za osvajanje jedne od nagrada, uvjet je izvršavanje svakog pojedinog zadatka na TwinSpaceu i na Facebook stranici. Pobjedničke ekipe moraju izvršiti sve zadatke koji će obuhvaćati objave kreativnih sadržaja, te ispuniti predviđene obrasce o izvršenju zadataka.

Kreativni sadržaji će se ocjenjivati prema sljedećim kriterijima:

  • kreativnost i originalnost
  • povezanost s temom natječaja
  • kvaliteta sadržaja

Kreativne sadržaje, kao i pobjednika odabire Povjerenstvo. Povjerenstvo čine 3 člana koji će biti imenovani Odlukom Agencije za mobilnost i programe EU. U procesu ocjenjivanja prijava Agencija može konzultirati vanjske suradnike. S obzirom na to da sudjelovanje u natječaju uključuje objavu sadržaja na eTwinningu i TwinSpaceu, zadržavamo pravo iz natjecanja eliminirati odnosno s navedenih stranica brisati sve fotografije koje na bilo koji način krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava, te sadržaje koji imaju uznemiravajući, neugodan, seksualno eksplicitan, nepristojan, klevetnički ili bilo kakav drugi neprihvatljiv ili zakonski nedopušten sadržaj.

Ispunjavanjem prijavnog obrasca za natječaj, sudionici se obvezuju da vlasništvo ili koje drugo pravo na kreativnim sadržajima prijavljenim na natječaju stječe priređivač natječaja bez naknade, stoga Vas molimo da pri ispunjavanju prijavnog obrasca označite izjavu kojom potvrđujete da se sav objavljeni sadržaj može koristiti u promidžbene svrhe.

Agencija će donijeti odluku o pobjedniku do 15. lipnja 2015. godine te je u roku od 3 dana objaviti na svojim internetskim stranicama.

datum otvaranja: 21.04.2015
datum zatvaranja: 31.05.2015
otvoren: Ne
 
 
   
Europska komisija objavila poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2016. godinu
-- više --
   
   
Poziv na natječaj za individualne freemover mobilnosti u okviru programa CEEPUS
-- više --
   
   
Poziv na prijavu za dodjelu povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju
-- više --
   
   
Natječaj za dodjelu nagrada COMET za najbolje eTwinning projekte u školskoj godini 2014./2015.
-- više --
   
   
Natječaj za mrežnu mobilnost u programu CEEPUS
-- više --
   
   
Natječaj za Fulbright Specialist Program
-- više --
   
   
Javni poziv za iskaz interesa za stručnjaka za područje visokog obrazovanja u programu Erasmus+
-- više --
   
   
Natječaj za najbolju razglednicu u okviru Time to Move kampanje
-- više --
   
   
Bavarske godišnje stipendije za poslijediplomske studije u akademskoj godini 2016. - 2017.
-- više --
   
   
Stipendije Švicarske Konfederacije u akademskoj godini 2016./2017.
-- više --