Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Eurodesk > Strukturirani dijalog > Konzultacije
 
Aktivnosti Nacionalne radne skupine za strukturirani dijalog  

Nacionalne radne skupine osiguravaju prostor za dijalog imeđu mladih i donositelja odluka na nacionalnoj razin

Nacionalna radna skupina za strukturirani dijalog djelovat će s ciljem da se krozsavjetovanje s mladima o temama koje su za njih važne, osigura da  njihove preporuke i mišljenja nađu svoje mjesto u nacionalnim i europskim politikama za mlade, a sve u svrhupoboljšanja kvalitete života i unaprjeđenja položaja mladih u nekom području. Osim mladih, u navedeni proces uključit će se i sva tijela državne uprave koja se bave pitanjima vezanima za mlade, kao i razni drugi dionici u području mladih.

Tijek konzultacija moguće je pratiti u izborniku s desne strane ovog prozora. 

No strukturirani dijalog ne sastoji se samo od ispunjavanja uputnika već on predstavlja prostor za pravu interakciju između mladih i donositelja odluka. Stoga će Nacionalna radna skupina u budućnosti organizirati različite aktivnosti kako bi što veći broj mladih iz cijele zemlje mogao iznijeti svoje mišljenje i preporuke na smislen i zabavan način.

Imate li pitanja možete se javiti na mail adresu nacionalne radne skupine: dijalogsmladima@gmail.com.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu