Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Mladi na djelu > Arhiva > Informacije za prijavitelje > Kako prijaviti projekt? > Prijavni obrasci
 
Prijavni obrasci 

Prije ispunjavanja prijavnog obrasca svakako pogledajte sva pravila i kriterije navedene u Programskom vodiču te upute "Kako ispuniti prijavni obrazac?" na našim stranicama. 

Od 2012. godine projekte u svim Akcijama osim EVS-a moguće je prijaviti isključivo putem e-obrasca. E-obrasci za 2013. godinu nalaze se ovdje:

 

Postupak podnošenja projekata putem e-obrasca:

  • preuzmite obrazac na svoje računalo,
  • ispunite obrazac zajedno sa Vašim partnerima,
  • nakon što ste ispunili cijeli obrazac, podnesite ga pritiskom na gumb Podnesi (eng. Submit),
  • obrazac će tada automatski biti prosljeđen Agenciji,
  • nakon toga 1) isprintajte podnešeni obrazac (u podnožju svake stranice biti će vidljiva potvrda da je prijava podnešena, 2) potpišite obrazac, 3) priložite dodatnu dokumentaciju navedenu u dijelu L i nacionalnim smjernicama, 4) pošaljite tiskani primjerak cijele dokumentacije Agenciji,
  • i elektronska i tiskana verzija moraju biti podnešene do roka na kojem se podnosi prijava.

VAŽNO: u projektima koji uključuju međunarodne partnere, partneri potpisuju preliminarni partnerski sporazum tek nakon što je prijava završena a obrazac podnešen. Partneri tada šalju potpisani primjerak e-mailom/faxom.

NOVO! Od 2013. nije potrebno slati originale partnerskih sporazuma. Dovoljno je projektnoj prijavi priložiti kopiju potpisanog partnerskog sporazuma.

Sve prijave moraju biti dostavljene redovnom poštom ili kurirskom službom i to u dva (2) primjerka (original i jedna (1) fotokopija prijave)

 

Za prijave projekata u okviru Akcije 2 Europska volonterska služba koristi se sljedeći obrazac:

  • Akcija 2 Europska volonterska služba (EN)/ (HR

 

  • Obrazac za Iskaz interesa (akreditacija za primanje/slanje volontera u okviru Europske volonterske Službe):  EN (obrazac se mora ispuniti na engleskom!)

 

 

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu