Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Erasmus+ > Informacije za područje mladih > 2015. > Savjetovanje
 
Savjetovanje o projektnim prijedlozima 

Nacionalna agencija pruža mogućnost savjetovanja organizacije koja želi prijaviti projekt u okviru programa Erasmus+ za Ključnu aktivnost 1, Mobilnost u svrhu učenja za pojedince, Ključnu aktivnost 2, Strateška partnerstva i Ključnu aktivnost 3, u području mladih.

Povratnu informaciju Vam možemo pružiti putem e-maila, telefona ili tijekom savjetodavnog sastanka u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. U tu svrhu smo izradili obrazac  za savjetovanje projektnih prijedloga koji je namijenjen prijaviteljima projekata u strukturiranju projektne ideje. Ljubazno Vas molimo da ispunite i pošaljete ispunjeni obrazac prije nego što tražite savjete o svojoj prijavi/projektnoj ideji.

Informacije o mogućnostima i uvjetima financiranja detaljnije proučite u Vodiču kroz program Erasmus+.

Za rok 1. listopada 2015. obrazac za savjetovanje možete poslati zaključno sa 17. rujnom 2015. godine, za sve tri Ključne aktivnosti u području mladih.

Ispunjeni obrazac za savjetovanje Vašeg projektnog prijedloga pošaljite na našu adresu elektroničke pošte mladi@mobilnost.hr poštujući krajnji rok za njegovo slanje.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu