Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Erasmus+ > Popratna dokumentacija > 2015.
 

Za financijsku potporu namijenjenu putnim troškovima u okviru Erasmus+ programa, putne udaljenosti moraju biti izračunate korištenjem kalkulatora udaljenosti (Distance calculator).

Sve organizacije koje sudjeluju u projektu moraju biti registrirane na URF portalu (Unique Registration Facility). Organizacije se trebaju registrirati koristeći Portal za sudionike (Participant Portal). Detaljan proces opisan je u Vodiču kroz URF i Portal za sudionike (URF and Participant Portal guide).
 
Tehničke smjernice (Technical guidelines) za pomoć prijaviteljima u ispunjavanju elektroničkih obrazaca za aktivnosti kojima upravljaju nacionalne agencije.
 
Vodič za stručnjake (Guide for experts) za ocjenjivanje kvalitete  projektnih prijedloga za aktivnosti kojima upravljaju nacionalne agencije.

Visina financijskih potpora za Ključnu aktivnost 1- Mobilnost pojedinaca u svrhu učenja u području obrazovanja odraslih te općeg i strukovnog obrazovanja: poveznica
 

Informacije za korisnike

Mobility Tool +: Priručnik za korisnike hrv, eng

Mobility Tool+: Upute i video za podnošenje završnog izvješća


 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu