Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Erasmus+ > Vodič kroz program Erasmus+ > 2014
 
Vodič kroz program Erasmus+ 

Europska komisija je 12. prosinca 2013. godine objavila Poziv na dostavu projektnih prijedloga za program Erasmus+ (Call for Proposals). Njegov je sastavni dio Vodič kroz program Erasmus+ (Erasmus+ Programme Guide - EN Erasmus+ Vodič programa - HR).

Pozivamo ustanove i organizacije zainteresirane za financiranje putem programa Erasmus+ da elektronski podnesu svoje prijave Agenciji za mobilnost i programe Europske unije odnosno Izvršnoj agenciji za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (The Education, Audiovisual and Culture Executive Agency, EACEA), ovisno o aktivnosti za koju se prijavljuju.

Pojedinci se ne mogu izravno prijaviti za dodjelu financijske potpore, već se trebaju obratiti svojoj ustanovi, organizaciji ili tvrtki, koje mogu podnijeti prijavu.

Službene elektronske prijavne obrasce za decentralizirane aktivnosti (one koje se prijavljuju Agenciji za mobilnost i programe Europske unije) u okviru Ključne aktivnosti 1 potražite na stranici Službeni prijavni obrasci. Elektronski prijavni obrasci za dostavu projektnih prijedloga u okviru Ključnih aktivnosti 2 i 3 još su u izradi – do njihove objave u svrhu osmišljavanja i pripreme projektnih prijedloga možete se poslužitiPredlošcima prijavnih obrazaca.

NAPOMENA za područje "Mladi":

Podsjećamo da je Erasmus + program prvenstveno namijenjen zemljama koje u okviru Erasmus+ programa imaju status Programskih zemalja.
Iz tog razloga napominjemo da je samo određeni postotak proračuna za 2014. godinu za Ključnu aktivnost 1 (15%, odnosno otprilike 345.500,00 €) predviđen za suradnju s Partnerskim zemljama te da partnerstva planirate s obzirom na navedenu informaciju.

Poveznice:

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu