Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Mladi na djelu > O programu Mladi na djelu  > Akcija 2 - Europska volonterska služba > Akreditacija
 
Akreditacija 

Akreditacija je prvi korak ulaska organizacija u svijet Europske volonterske službe.

Od 2014. godine započeo je novi program Erasmus+ koji objedinjuje sve postojeće programe EU u području obrazovanja i mladih, uključujući i Europsku volontersku službu.  

Prijavu za akreditaciju potrebno je podnijeti putem e-obrasca. Proces akreditacije obično traje oko 6 tjedana, no zbog tehničkih poteškoća uzrokovanih prelaskom na novi program, moguće su i značajnije odgode.

Prije ispunjavanja prijave za akreditaciju, pozivamo vas da svakako proučite Smjernice za akreditiranje EVS organizacija (dostupne samo na engleskom jeziku.

Napominjemo kako je, prije podnašanja prijave za akreditaciju, potrebno registrirati vašu organizaciju i dobiti tzv. PIC broj. Upute za registraciju možete naći ovdje.


Popis akreditiranih organizacija iz Hrvatske i ostalih zemalja možete pronaći ovdje: http://europa.eu/youth/evs_database

 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu