Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
 
   
 
Erasmus i Leonardo da Vinci kontakt seminar: Cjeloživotno učenje i usavršavanje međunarodna poveznica između obrazovnih institucija i tržišta rada
 

Od 07. do 10. prosinca 2008. godine, u Ljubljani će se održati Erasmus i Leonardo da Vinci kontakt seminar u organizaciji slovenske Nacionalne agencije CMEPIUS.

Svrha seminara je povezati predstavnike međunarodnih obrazovnih institucija, poduzeća, strukovnih škola i ostalih organizacija s namjerom da se potakne međunarodna suradnja.

Budući projekti unutar Programa za cjeloživotno učenje obuhvatit će rad obrazovnih institucija na polju razvoja ljudskih potencija, stručnog usavršavanja, te prijenosa znanja i vještina. Ovakvom suradnjom potencira se suradnja obrazovnih institucija i tržišta rada: potprogram Erasmus suradnjom među sveučilištima i poduzećima, a potprogram Leonardo da Vinci suradnjom među strukovnim školama, institucijama, poduzećima, i ostalim relevantnim tijelima diljem Europe.

Na kontakt seminaru će sudionici imati priliku komunicirati s predstavnicima navedenih institucija te uz njihovu pomoć razviti buduće i sadašnje projektne ideje.

Nacionalna agencija CMEPIUS će predstaviti vrste projekata unutar potprograma (Mobilnost, Prijenos inovacija, Partnerstva, Intenzivni programi, i ostale.) te načine financiranja istih putem Europskih fondova.

Tijekom trodnevnog kontakt seminara sudionici će sudjelovati na raznovrsnim radionicama i konferencijama. Detaljan program možete preuzeti s naše mrežne stranice.

Broj sudionika iz Hrvatske je ograničen na 3, od kojih su 2 sudionika za potprogram Leonardo da Vinci, a 1 sudionik za potprogram Erasmus

Troškove smještaja, hrane, sudjelovanja u programu i materijala snosit će slovenska Nacionalna agencija CMEPIUS. Troškove prijevoza sudionici snose sami.

 

Prijavne obrasce možete preuzeti s naše mrežne stranice:

  • prijavni obrazac slovenske nacionalne agencije CMEPIUS na engleskom jeziku,
  • prijavni obrazac hrvatske nacionalne agencije AMPEU na engleskom jeziku,
  • motivacijsko pismo u kojem ćete navesti Vaše razloge za sudjelovanje na kontakt seminaru.

Svi obrasci moraju biti popunjeni u elektronskoj verziji.

Popunjene obrasce pošaljite elektronskom poštom najkasnije do roka prijave, 10 studeni 2008. godine, na adresu info@mobilnost.hr. Ukoliko poslije roka podnošenja prijave ostane praznih mjesta, rok se može pomjeriti unaprijed.

Poslat ćemo Vam elektronsku potvrdu primitka Vaše prijave.

datum otvaranja: 15.10.2008
datum zatvaranja: 10.11.2008
otvoren: Ne
Download
 
pdf / 135 KB
 
doc / 127 KB
 
pdf / 152 KB
 
doc / 739 KB
 
 
  Arhiva 2015
   
Natječaj za sudjelovanje na kontakt seminaru FLIC - From Local to International Cooperation
-- više --
   
   
Javni poziv za iskaz interesa za stručnjaka u programu CEEPUS
-- više --
   
  Arhiva 2014
   
Profesionalno usmjeravanje dvodnevni seminar za psihologe u osnovnim školama
-- više --
   
   
Poziv na prijavu stručnjaka za procjenu kvalitete rezultata projekata Programa cjeloživotnog učenja u okviru Tematske mreže Work based learning and Apprenticeships
-- više --
   
   
Poziv na prijavu na natječaj za Euroguidance prekogranični seminar
-- više --
   
   
JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA ORGANIZATORE OSPOSOBLJAVANJA U OKVIRU EUROPSKE VOLONTERSKE SLUŽBE U OKVIRU PROGRAMA ERASMUS+ (2014.-2020.)
-- više --
   
   
Poziv na prijavu za dodjelu povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju
-- više --
   
   
Stipendije programa Hubert H. Humphrey za akademsku godinu 2015./2016.
-- više --
   
   
Natječaj za sudjelovanje na eTwinning mobilnostima - kontaktni seminar u Poljskoj
-- više --
   
   
Stipendija za istraživanje u okviru izrade doktorskoga rada na Wirth Institutu za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada
-- više --