Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
 
   
 
Stipendija za istraživanje u okviru izrade doktorskoga rada na Wirth Institutu za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada
 

Stipendiju za istraživanje u okviru izrade doktorskoga rada moguće je koristiti u akademskoj godini 2014./2015. odnosno od 1. rujna 2014. do 31. kolovoza 2015. godine na Wirth Institutu za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada. Stipendija u iznosu od 25.200,00 CAN $ bit će isplaćena u jednakim mjesečnim obrocima na kraju svakog mjeseca, počevši od rujna 2014. godine.

Od odabranoga kandidata očekuje se aktivno uključenje u istraživanje vezano uz izradu doktorskoga rada kao i sudjelovanje u kulturološkim, znanstvenim i akademskim djelatnostima Instituta, posebice u razvijanju veza s akademskim institucijama u Republici Hrvatskoj. Također se očekuje spremnost na suradnju s lokalnom hrvatskom zajednicom te uspostavljanje veze između hrvatske zajednice i fakulteta.

Na natječaj se mogu prijaviti mladi znanstvenici iz područja humanističkih znanosti, društvenih znanosti i likovnih umjetnosti. Kandidati moraju biti hrvatski državljani upisani na poslijediplomski studij na hrvatskom sveučilištu (pri kraju studija, pred izradom doktorskoga rada) i izvrsno se služiti engleskim jezikom u govoru i pismu. Prednost imaju oni kandidati koji znaju njemački ili druge srednjoeuropske jezike te imaju objavljene znanstvenoistraživačke radove.

Sveučilište Alberta pozdravlja raznolikost i potiče na prijavu znanstvenike oba spola, uključujući i osobe s invaliditetom.

Kandidati trebaju dostaviti kratki opis svojih istraživačkih projekata na engleskom jeziku (maksimalno 500 riječi), životopis te dvije preporuke.

Zahtjev treba dostaviti elektronskom poštom na:

Wirth Institut: dr. Joseph Patrouch (patrouch@ualberta.ca) i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH: Marija Crnić (marija.crnic@mzos.hr)

Direktor Wirth Instituta za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu obavit će razgovor s kandidatima koji uđu u uži izbor u Zagrebu do kraja lipnja 2014. Kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni putem e-pošte o datumu, vremenu i mjestu razgovora.

Obavijest o ishodu natječaja kandidati će primiti u srpnju 2014. godine.

 

Za sve pojedinosti i dodatne informacije o natječaju možete se obratiti gđi Mariji Crnić na e-mail adresu: marija.crnic@mzos.hr

datum otvaranja: 09.04.2014
datum zatvaranja: 16.05.2014
otvoren: Ne
 
 
  Arhiva 2015
   
Natječaj za sudjelovanje na kontakt seminaru FLIC - From Local to International Cooperation
-- više --
   
   
Javni poziv za iskaz interesa za stručnjaka u programu CEEPUS
-- više --
   
  Arhiva 2014
   
Profesionalno usmjeravanje dvodnevni seminar za psihologe u osnovnim školama
-- više --
   
   
Poziv na prijavu stručnjaka za procjenu kvalitete rezultata projekata Programa cjeloživotnog učenja u okviru Tematske mreže Work based learning and Apprenticeships
-- više --
   
   
Poziv na prijavu na natječaj za Euroguidance prekogranični seminar
-- više --
   
   
JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA ORGANIZATORE OSPOSOBLJAVANJA U OKVIRU EUROPSKE VOLONTERSKE SLUŽBE U OKVIRU PROGRAMA ERASMUS+ (2014.-2020.)
-- više --
   
   
Poziv na prijavu za dodjelu povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju
-- više --
   
   
Stipendije programa Hubert H. Humphrey za akademsku godinu 2015./2016.
-- više --
   
   
Natječaj za sudjelovanje na eTwinning mobilnostima - kontaktni seminar u Poljskoj
-- više --
   
   
JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA ORGANIZATORE OSPOSOBLJAVANJA U OKVIRU AKTIVNOSTI TRANSNACIONALNE SURADNJE (PODRUČJE MLADI) U OKVIRU PROGRAMA ERASMUS+ (2014.-2020.)
-- više --