Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > CEEPUS > Vrste i kategorije mobilnosti > Kratke grupne mobilnosti
 
Kratke grupne mobilnosti 

Sukladno Radnom programu ugovora CEEPUS III, u sklopu CEEPUS-a  mogu se stipendirati polaznici i nastavno osoblje koje sudjeluje u kratkim programima mobilnosti u trajanju od najmanje tri (short-term excursions), odnosno deset radnih dana (short-term programmes), pod uvjetom da se polaznicima omogućava stjecanje ECTS bodova i pod uvjetom da je program osmišljen na način da privuče polaznike iz što većeg broja CEEPSU zemalja.

Kratke grupne mobilnosti u Hrvatskoj najčešće se ostvaruju u obliku ljetnih škola. NCO-HR stipendiranje ljetne škole odobrava na temelju nacrta programa rada koji lokalni CEEPUS koordinator dostavlja najkasnije do kraja roka za slobodnjake, odnosno do kraja studenog. Kratke grupne mobilnosti potrebno je predvidjeti u konačnom planu mobilnosti (final traffic sheet), kada je to moguće.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu