Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Europska oznaka jezika  > Natječaji > 2014. > Natječaj za dodjelu Europske oznake jezika
 
Natječaj za dodjelu Europske oznake jezika  

Agencija za mobilnost i programe EU (Agencija) raspisuje natječaj za dodjelu Europske oznake jezika  za inovativne projekte u nastavi i učenju jezika. Europska oznaka jezika za inovativne projekte u nastavi i učenju jezika je nagrada koja potiče nove inicijative u području učenja i poučavanja, nagrađuje nove tehnike poučavanja jezika, promiče i potiče uvođenje dobre prakse. Priznanje je dostupno svim oblicima obrazovanja i osposobljavanja, bez obzira na dob polaznika ili primijenjenu metodu te se oslanja na poticanje inovativnih pristupa u učenju jezika. Podupiranjem inovativnih projekta na lokalnoj i nacionalnoj razini, ovo priznanje ima svrhu podići standarde učenja jezika u Europi. Inicijativu koordinira Europska komisija, ali priznanje dodjeljuje država članica koja s nacionalnim odborom odlučuje o kriterijima. Hrvatska se pridružila inicijativi 2014. godine.

Način prijave

Prijava se sastoji od prijavnog obrasca. Ispunjeni prijavni obrazac šalje se u tiskanom i elektroničkom obliku, a privitci u digitalnom obliku (na CD-u ili USB-u). Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje.

Prijave na zadanom prijavnom obrascu šaljite elektronski na e-mail adresu:

ell@mobilnost.hr

Predmet e-pošte: Poziv na natječaj za dodjelu Europske oznake jezika

Sve prijave moraju biti pisane i popunjene elektronski (prijave i obrasci koji se popunjavaju ručno neće biti uzeti u obzir) i potpisane od strane zakonskog zastupnika.

Privitak predstavlja prezentaciju, video isječak ili drugi digitalni uradak kojim prijavitelj iskazuje učinke i rezultate projekta. Za privitak ne postoji standardizirani obrazac, već prijavitelj sam odabire format i veličinu privitka.

Prijavu je potrebno poslati zaključno s 30. lipnjem 2014. preporučenom poštom na adresu

Agencija za mobilnost i programe EU

Frankopanska 26

10000 Zagreb

(za Europsku oznaku jezika),

te na e-mail adresu: ell@mobilnost.hr

Ukoliko privitak zbog veličine nije moguće poslati elektronskom poštom, moguće je navesti poveznicu za njegovo preuzimanje na računalo.

Postupak dodjele Europske oznake jezika opisan je ovdje.

datum otvaranja: 30.04.2014.

datum zatvraranja: 30.06.2014.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu