Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Korisnièki kutak > Èasopis "Pogled kroz prozor"
 
Èasopis  

Objavljen je 50. broj èasopisa „Pogled kroz prozor“, èija je glavna urednica eTwinning ambasadorica Lidija Kralj.

„Pogled kroz prozor“ jedna je od aktivnosti u okviru udruge “Suradnici u uèenju” (ucitelji.hr). Rijeè je o digitalnom, multimedijskom èasopisu koji uèiteljima, nastavnicima, profesorima i ostalim obrazovnim struènjacima daje priliku za pokazivanje primjera dobre prakse, razmjenu iskustava te trajno struèno usavršavanje u podruèju primjene informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Izlazi jedanput mjeseèno i pišu ga obrazovni struènjaci iz razlièitih zemalja.

Prvi broj objavljen je u listopadu 2008., a svi brojevi dostupni su besplatno na stranici http://pogledkrozprozor.wordpress.com/. U ovih pedeset brojeva Pogleda objavljen je 871 èlanak koje je napisalo 245 autora koji rade u djeèjim vrtiæima, osnovnim i srednjim školama, fakultetima te razlièitim udrugama i ustanovama povezanim uz obrazovanje.

eTwinning je jedna od aktivnosti potprograma Comeniusa u okviru Programa za cjeloživotno uèenjewww.eTwinning.net je portal namijenjen meðunarodnoj suradnji i usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja od predškolskog obrazovanja do srednje škole. Sam portal www.eTwinning.net služi nastavnicima i njihovim uèenicima za upoznavanje i suradnju s kolegama iz europskih škola. 

Objavljeno 8. travnja 2013.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu