Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Korisnički kutak > Časopis "Pogled kroz prozor"
 
Časopis  

Objavljen je 50. broj časopisa „Pogled kroz prozor“, čija je glavna urednica eTwinning ambasadorica Lidija Kralj.

„Pogled kroz prozor“ jedna je od aktivnosti u okviru udruge “Suradnici u učenju” (ucitelji.hr). Riječ je o digitalnom, multimedijskom časopisu koji učiteljima, nastavnicima, profesorima i ostalim obrazovnim stručnjacima daje priliku za pokazivanje primjera dobre prakse, razmjenu iskustava te trajno stručno usavršavanje u području primjene informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Izlazi jedanput mjesečno i pišu ga obrazovni stručnjaci iz različitih zemalja.

Prvi broj objavljen je u listopadu 2008., a svi brojevi dostupni su besplatno na stranici http://pogledkrozprozor.wordpress.com/. U ovih pedeset brojeva Pogleda objavljen je 871 članak koje je napisalo 245 autora koji rade u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, fakultetima te različitim udrugama i ustanovama povezanim uz obrazovanje.

eTwinning je jedna od aktivnosti potprograma Comeniusa u okviru Programa za cjeloživotno učenjewww.eTwinning.net je portal namijenjen međunarodnoj suradnji i usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja od predškolskog obrazovanja do srednje škole. Sam portal www.eTwinning.net služi nastavnicima i njihovim učenicima za upoznavanje i suradnju s kolegama iz europskih škola. 

Objavljeno 8. travnja 2013.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu