Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
 
   
 
Tečajevi i mobilnosti za profesionalni razvoj školskog osoblja na mrežnoj stranici School Education Gateway
 

Nova mrežna stranica Europske komisije School Education Gateway (www.schooleducationgateway.eu) otvorena je nastavnicima i ostalom osoblju škola i vrtića u svrhu upoznavanja i uključivanja u razne europske aktivnosti namijenjene školama. 

Na stranici možete naći sljedeće Erasmus+ alate:

  • Katalog tečaja (Course Catalogue) kao potporu Ključnoj aktivnosti 1
  • Mogućnosti za mobilnosti (Mobility Opportunities) kao potporu Ključnoj aktivnosti 1
  • Zahtjeve za strateška partnerstva (Strategic Partnership requests) kao potporu ključnoj aktivnosti 2. 

Katalog tečaja namijenjen je nastavnom i nenastavnom osoblju škola zainteresiranom za tečajeve osposobljavanja u sklopu Europskoga razvojnog plana koji je dio prijavnog obrasca za Erasmus+. 

Organizatori tečaja besplatno mogu dodavati svoje tečajeve u ovaj katalog. 

Kako biste dodali svoje tečajeve u Katalog: 

Valja imati na umu da se određeni dijelovi stranice još dorađuju te vas molimo da, u slučaju da naiđete na problem tehničke prirode ili imate kakvih pitanja, kontaktirate support@schooleducationgateway.eu.

Napomena: Europska komisija nema veze s akreditacijom, certificiranjem, registracijom ili promoviranjem organizatora usavršavanja  i njihovih tečajeva.

 

 

objavljeno: 10.02.2015
 
 
   
Odluka o dodjeli Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju - Poziv na dostavu projektnih prijedloga za program Erasmus+ za 2015. g., rok 14.05.2015.
-- više -- 21.09.2015
   
   
Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. g. za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva za područje općeg obrazovanja, rok 31. ožujka 2015. godine
-- više -- 17.07.2015
   
   
Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. g. za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, rok 31. ožujka 2015. godine
-- više -- 06.07.2015
   
   
Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. g. za program Erasmus+ - Ključna aktivnost 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, rok 4. ožujka 2015. godine
-- više -- 21.05.2015