Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
 
   
 
Savjetovanje potencijalnih prijavitelja koji prijavu podnose na roku 30.travnja 2014.
 

Poštovani korisnici,

Agencija je u siječnju 2014. provela niz informativnih aktivnosti koje će Vam omogućiti kvalitetnu pripremu za razvoj projektnih prijedloga. Radi lakšeg pronalaženja informacija o mogućnostima unutar pojedinog područja programa Erasmus+ za korisnike smo pripremili orijentacijski pregled ključnih informacija po područjima.  Ako procijenite da Vam je osim dostupnih informacija potrebna dodatna podrška, možete nam u privitku e-maila poslati nacrt prijavnog obrasca za savjetovanje. Povratne komentare poslat ćemo Vam putem e-maila. Potencijalni prijavitelji za aktivnosti KA2 (Strateška partnerstva u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih (svi)), KA1 (Mobilnost pojedinaca samo u području mladih)  i KA3 (Sastanci mladih  i donositelja odluka u području mladih) koji planiraju podnijeti prijavu na roku 30. travnja 2014. mogu nam se obratiti za savjetovanje najkasnije 10 dana prije roka za podnošenje prijave, zaključno sa 21.04.2014.g.

 

Za Ključnu aktivnost 2 - Strateška partnerstva u području obrazovanja, osposobljavanja i mladih (svi),  - prijavu za savjetovanje možete poslati na sljedeće e-mail adrese (ovisno o planiranom području prijave):

Predškolski i opći odgoj i obrazovanje u osnovnoj i srednjoj školi,  comenius@mobilnost.hr

Strukovno obrazovanje i osposobljavanje, strukovno@mobilnost.hr

Visoko obrazovanje, erasmus@mobilnost.hr

Opće obrazovanje odraslih, grundtvig@mobilnost.hr

Mladi, yia@mobilnost.hr

Za Ključnu aktivnost 1 - Mobilnost pojedinaca samo u području mladih  i Ključnu aktivnost 3 - Sastanci mladih  i donositelja odluka u području mladih prijavu za savjetovanje možete poslati na e-mail adresu: yia@mobilnost.hr

Prije kontaktiranja Agencije molimo proučite Programski vodič i objavljenu natječajnu dokumentaciju.

 

objavljeno: 14.04.2014