Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
 
   
 
Svečana dodjela Povelja za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, 12. studenoga 2015.
 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u sklopu informativnog dana za ravnatelje vrtića, osnovnih i srednjih škola o mrežama i inicijativama u okviru programa Erasmus+ - eTwinning, Europass i Euroguidance, koji se održao dana 12. studenoga 2015. godine u Hotelu Esplanade u Zagrebu, dodijelila je povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

Povelja za mobilnost dodjeljuje se organizacijama s dokazanom kvalitetom u organizaciji mobilnosti učenika i osoblja te ih se potiče da nastave razvijati svoje strategije europske internacionalizacije. Dodjeljuje se za cijelo razdoblje trajanja programa Erasmus+, a nositelji Povelje će moći podnositi prijavu za Ključnu aktivnost 1 u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u pojednostavnjenom postupku.

U okviru Poziva na prijavu za dodjelu povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju na Natječaju za 2015. godinu povelju su dobile Gospodarska škola iz Čakovca i Obrtnička škola Koprivnica.

U okviru informativnog dana pomoćnica ravnatelja, gđa. Ivana Puljiz dodijelila je povelje predstavnicima Obrtničke škole Koprivnica - ravnatelju g. Ratimiru Ljubiću te projekt koordinatoru g. Dariju Jembreku kao i predstavnicima Gospodarske škole, ravnatelju g. Renatu Vinku te projekt koordinatoru g. Vladimiru Šoštariću. Čestitamo dobitnicima Povelje!

Podsjećamo da je novi rok za prijavu za Povelju za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 19. svibnja 2016. godine a više informacija možete saznati ovdje.

 

 

objavljeno: 16.11.2015
Galerija
 
 
 
   
Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. g. za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, rok 31. ožujka 2015. godine
-- više -- 06.07.2015