Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
 
   
 
Stipendije programa Endeavour za studijske i istraživačke boravke u Australiji u 2015. godini
 

Veleposlanstvo Australije u RH izvješćuje o objavi natječaja za studijske i istraživačke stipendije u Australiji iz programa Endeavour u 2015. godini. Program Endeavour je međunarodno priznat program stipendija Vlade Australije koje se dodjeljuju na temelju znanstvenih i stručnih postignuća kandidata. Program promovira znanje, unapređuje obrazovanje, spaja znanstvenike i gradi trajne veze između Australije i svijeta.

Program Endeavour predstavlja međunarodno konkurentne stipendije temeljene na znanstvenim postignućima koje dodjeljuje Vlada Australije s ciljem poticanja državljana azijsko-pacifičkog područja, Srednjeg Istoka, Europe i dviju Amerika za studiranje, znanstveno istraživanje i stručno usavršavanje u Australiji, dok se kroz taj program državljani Australije potiču na obrazovanje izvan Australije.

Program Endeavour je sastavni dio inicijative za dodjelu australskih priznanja (Australia Award) koja je ustanovljena 2009. godine i prema kojoj su se tri ustanove udružile za dodjelu stipendija, a to su Ministarstvo obrazovanja, Ministarstvo vanjskih poslova i trgovine te australski Centar za međunarodna poljoprivredna istraživanja.

Informacije o podnošenju zahtjeva mogu se pronaći na slijedećoj mrežnoj stranici:www.aei.gov.au/endeavour, gdje se također mogu naći potrebne upute, odgovori na česta pitanja kao i poveznica/link na Endeavour elektronički sustav predaje zahtjeva za stipendiju.

Pitanja vezana uz postupak predavanja zahtjeva za stipendiju mogu se uputiti u Endeavour upravljački tim na slijedeću adresu: Endeavour@education.gov.au, dok se upiti u vezi s promicanjem programa mogu poslati na slijedeću adresu:Endeavour.Promotion@education.gov.au

Zahtjev za Endeavour stipendiju za 2015. godinu moguće je predati do 23:59 sati (australsko istočno standardno vrijeme) dana 30. lipnja 2014. godine.

datum otvaranja: 08.05.2014
datum zatvaranja: 30.06.2014
otvoren: Ne
 
 
   
Europska komisija objavila poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2016. godinu
-- više --
   
   
Poziv na natječaj za individualne freemover mobilnosti u okviru programa CEEPUS
-- više --
   
   
Poziv na prijavu za dodjelu povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju
-- više --
   
   
Natječaj za dodjelu nagrada COMET za najbolje eTwinning projekte u školskoj godini 2014./2015.
-- više --
   
   
Natječaj za mrežnu mobilnost u programu CEEPUS
-- više --
   
   
Natječaj za Fulbright Specialist Program
-- više --
   
   
Javni poziv za iskaz interesa za stručnjaka za područje visokog obrazovanja u programu Erasmus+
-- više --
   
   
Natječaj za najbolju razglednicu u okviru Time to Move kampanje
-- više --
   
   
Bavarske godišnje stipendije za poslijediplomske studije u akademskoj godini 2016. - 2017.
-- više --
   
   
Stipendije Švicarske Konfederacije u akademskoj godini 2016./2017.
-- više --