Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Euroguidance > Profesionalno usmjeravanje > Profesionalno usmjeravanje u Republici Hrvatskoj > CISOK
 

CISOK - Centri za savjetovanje i informiranje o karijeri - otvoreni su za sve građane – učenike, studente, roditelje, nezaposlene ili zaposlene osobe, poslodavce, učitelje i ostale kojima je potrebna podrška u donošenju odluka vezanih uz razvoj vlastite karijere. Savjetnici CISOK-a educirani su u području cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijere, a korisnicima (besplatno) nude usluge savjetovanja i informiranja, kako bi odabrali odgovarajuće obrazovanje, usavršavanje  i /ili zaposlenje.

Glavni cilj CISOK-a je unaprijediti osobne potencijale korisnika za cjeloživotni razvoj karijere. U CISOK-u je moguće pronaći savjete vezane uz traženje i stvaranje profesionalnih prilika, te unapređenje tehnika traženja posla.

U Hrvatskoj trenutno postoji devet CISOK centara - dva u Zagrebu te po jedan u Dubrovniku, Koprivnici, Osijeku, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Varaždinu i Zadru.

Više informacija možete pronaći na službenim mrežnim stranicama CISOK centra dostupnima putem: www.cisok.hr 

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu