Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Euroguidance > Obrazovanje u Republici Hrvatskoj > Institut za razvoj obrazovanja
 
Institut za razvoj obrazovanja 

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) pruža ažurne, nepristrane i potpune informacije te usluge savjetovanja o visokom obrazovanju u Hrvatskoj i inozemstvu. IRO aktivno radi na informiranju i obrazovanju akademske zajednice i šire javnosti o mogućnostima obrazovanja, profesionalnog usavršavanja i akademske mobilnosti u RH i inozemstvu, kao i o mogućnostima financijske pomoći za visoko obrazovanje. Na mrežnim stranicama ove ustanove također možete pronaći izvješća i stručne publikacije o sustavu visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj i Europi.

Osim navedenoga, Institut za razvoj visokog obrazovanja nudi i edukacijske usluge odnosno, usluge savjetovanja i pripremanja za standardizirane testove kojima se mjere određena znanja, sposobnosti ili vještine (npr. poznavanje stranog jezika, matematike, medicine, poslovnog jezika itd.), a koriste se u svrhu prijave na akademske programe ili zaposlenja.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu