Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Mladi na djelu > O programu Mladi na djelu  > Akcija 2 - Europska volonterska služba > Akreditacija
 
Akreditacija 

Akreditacija je prvi korak ulaska organizacija u svijet Europske volonterske službe.

Od 2014. godine zapoèeo je novi program Erasmus+ koji objedinjuje sve postojeæe programe EU u podruèju obrazovanja i mladih, ukljuèujuæi i Europsku volontersku službu.  

Prijavu za akreditaciju potrebno je podnijeti putem e-obrasca. Proces akreditacije obièno traje oko 6 tjedana, no zbog tehnièkih poteškoæa uzrokovanih prelaskom na novi program, moguæe su i znaèajnije odgode.

Prije ispunjavanja prijave za akreditaciju, pozivamo vas da svakako prouèite Smjernice za akreditiranje EVS organizacija (dostupne samo na engleskom jeziku.

Napominjemo kako je, prije podnašanja prijave za akreditaciju, potrebno registrirati vašu organizaciju i dobiti tzv. PIC broj. Upute za registraciju možete naæi ovdje.


Popis akreditiranih organizacija iz Hrvatske i ostalih zemalja možete pronaæi ovdje: http://europa.eu/youth/evs_database

 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu