Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Info kutak > Informativna događanja > Arhiva događanja > LLP seminari 2012. > Erasmus seminar 5. prosinca 2012. u Zagrebu
 
Erasmus seminar u Zagrebu 

Erasmus seminar Agencije za mobilnost i programe EU, 05.12.2012., Hotel Dubrovnik, Zagreb

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da sudjelujete na Erasmus seminaru Agencije za mobilnost i programe Europske unije organiziranom povodom objave Natječaja za Republiku Hrvatsku za Program za cjeloživotno učenje za 2013. godinu, s ciljem pripreme potencijalnih korisnika za sudjelovanje u aktivnostima u okviru spomenutog Natječaja.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (Agencija) podupire razvoj kvalitete sustava obrazovanja i osposobljavanja kroz aktivnosti međunarodne suradnje i mobilnosti, kroz provedbu najvećeg programa Europske unije u području obrazovanja: Programa za cjeloživotno učenje. Agencija svake godine raspisuje natječaj za sudjelovanje u spomenutom Programu, temeljem kojeg dodjeljuje financijsku potporu za realizaciju aktivnosti međunarodne mobilnosti i projekata, a sve u svrhu učenja i usavršavanja pojedinaca te razvoja međunarodne suradnje ustanova i organizacija u Republici Hrvatskoj.

Dio Programa za cjeloživotno učenje je potprogram Erasmus koji omogućuje sudjelovanje na raznim aktivnostima - studiranje ili obavljanje stručne prakse u inozemstvu za studente, stručno usavršavanje za nastavno i nenastavno osoblje, održavanje nastave na stranim visokim učilištima, sudjelovanje u zajedničkim međunarodnim projektima, a sve s ciljem poticanja međunarodne razmjene iskustava te stjecanja novih znanja i vještina.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira seminar tijekom kojeg će Vam dati konkretne savjete oko načina prijave na natječaj za Program za cjeloživotno učenje, predstavlja primjere dobre prakse, kao i širi kontekst obrazovnih politika i trendova EU. Seminar će se održati u srijedu 5. prosinca od 10 do 14h u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Ljubazno Vas molimo da informaciju o održavanju seminara slobodno distribuirate svim zainteresiranima. Za sudjelovanje na seminarima ne plaća se kotizacija.

Više o Agenciji, Programu za cjeloživotno učenje i ostalim programima koje provodimo te priče korisnika programa možete pročitati na mrežnoj stranici www.mobilnost.hr .

Program rada seminara se nalazi ovdje.

Kako su mjesta ograničena, ljubazno Vas molimo da sudjelovanje na Seminaru prijavite putem on-line obrasca koji se nalazi ovdje najkasnije do utorka 27. studenog.

 
 


 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu